http://allegro.pl/sprzeglo-sportowe-rms-dzwon-107-mm-i2734930993.html Czy te sprzegło na 100% bedzie pasowało do routera sport(silnik 139qmb/4t)?
i po chu* spamujesz
Kolega chciał się zapytać czy aby napewno podpasuje bo często zdarza się że na aukcji są jakieś błędy a Ty po raz kolejny musisz odrazu wyskakiwać z mordą na ludzi i ich poniżać. Może to Ty masz problem i powinieneś wrócić tam gdzie napisałeś ? Pozatym naucz się używać opcji Edytuj bo teraz to Ty spamujesz.
To po czym niby mozesz mu dac 100% pewnosc ze bedzie pasowac? Po zdjeciu? W aukcji jest wszystko opisane az milo.. nie ponizam tylko stwierdzam fakty
Ja mu pewności nie mogę dać ale może to zrobić ktoś kto kupił takie samo sprzęgło lub z tej samej aukcji. Po to jest forum aby pytać.
W takim razie wychodzi na to ze nie trzeba wgl opisu aukcji
DooOminO napisał:
W takim razie wychodzi na to ze nie trzeba wgl opisu aukcji
Czy ty ku*wa każdego wszędzie będziesz się czepiać ? Tak jak Kapu wyżej napisał to jest FORUM ! Czyli miejsce na wyrażanie opinii, udzielanie odp. na dane tematy itd. Poza tym to co zmieniłeś swoim komentarzem? Wg mnie to nic, tylko "srasz żarem" do każdego, kogo wypowiedź ci się nie spodoba, to nie jest "twoje królestwo" żeby wszystkich poniżać. Jak cię takie tematy wkur*iają to nie czytaj, nie odpowiadaj a ty tylko każdego po kolei spamujesz. Nabijanie postów zasrane.
Uf ał cos jeszcze? Ja juz wszystko napisalem, nauczy sie czytac to nie bedziesz i glupich odp.
ps to nie jest jego pierwszy taki temat
Jak Ci coś nie pasuje to wyjdz z forum a nie gnoi ludzi. Trochę poczytałem na forum i często Ciebie widzę w jakiejś kłutni. Za kogo ty się uważasz? Jak coś Ci się nie podoba to to ignoruj anie wdawaj się w kłótnie. WOS Z 1 gimn. się kłaniaDooOminO napisał:
Uf ał cos jeszcze? Ja juz wszystko napisalem, nauczy sie czytac to nie bedziesz i glupich odp.
ps to nie jest jego pierwszy taki temat
Czytac umiem ,dalej pisac nie bede bo nie chce cie obrazec.Pytalem sie bo nie chce wydac100 zl a bedzie zle wiec chce byc pewny na 100%,wiesz nie kazdy jest tu "zawodowym mechanikiem" jak ty , na uspokojenie polecam meliske ;)
Nie trzeba byc "zawodowym mechanikiem" aby rozumiec to co sie przeczytalo.
DooOminO napisał:
Nie trzeba byc "zawodowym mechanikiem" aby rozumiec to co sie przeczytalo.
Skończ czepiać się do każdego Panie "doskonały".
Nie czepiam sie tylko po prostu widac jak to forum upadlo
Skoro tak Ci się nie podoba to po jakiego ciorta tu siedzisz i czepiasz się ludzi ?
Bo nie ktorym zalezy w jakis sposob aby to forum nie upadlo
Myślisz że mi nie zależy ? Jestem na tym forum od początku i zaglądam tu praktycznie codziennie więc nie mów mi że jest mi obojętne co się tutaj dzieje... Skończmy już tą bez sensowną gadkę a Ciebie proszę żebyś skończył skakać do ludzi których w ogóle nie znasz i nie spodobało Ci się ich pytanie. Nie podoba się to nie odpowiadaj.
Wiem ze jestes od poczatku bo pamietam moje poczatki jak mi pomagales
DooOmino bedzie juz spotkuj czy mam wkroczyc i was pogodzic? Kaouy atak samo jak ja jest dlugo na forum. wiem ze to boli gdy ktoś pyta po kilka razy ale czasem lepeij miec pewnosc niz od razu czytac odpowiedzi jak twoje. forum powastalo z mysla wymiany spostrzezen, poznania innych ludzi a nie obrzucania sie blotem, chamskimi odzywkami etc etc. Przypominam co stalo sie bo awanturze w jakiej bral udzia Pietro. zostal skazany na dośc dlugą "banicje" ty tego tez chcesz?
Bedzie i ogolnie milo wkoncu widziec kogos z administratorow.
offtop off