sprzeglo i z nim problem?

Czesc!
Dzis odkrecilem dzwon sprzęgla i gdy chcialem wyjac to musialem bardzo mocno zaprzec się o kolo i szarpnac, dlaczego tak ciężko on wchodzić Po 2 to na korektorze momentu obrotówego mam takie powgniatane drobne kropki ale bardzo gesto sa one na 1 talerzu i talerze sa delikatnie nie rowne poniewaz gdy zakrece calym sprzeglem widac jak delikatnie faluje i tu moje pytanie czy to w czyms przeskadzaż

Ale co faluje?? dzwon sprzeglaż? jak dzwon sprzegla ci faluje to do wymiany :wink:

przecież napisał że korektor mu faluje … , debek pierdziel te falowanie , jak nie telebie się po 2 cm w każdą stronę to zostaw to … pytasz czemu ci dzwon cieżko schodził … zapiekł się i tyle … w wakacje nam się też dzwon zapiekł to zapieliśmy linką stalową o dzwon … jeden trzymał skuter a trzech szarpało za linke ^^ hehe

A właśnie ja kto jest z tym dzwonem? jak faluje to do wymiany? bo mój faluje tak ok. 0,5cm czy to w czymś przeszkadzał bo on już tak falował jak odebrałem go z serwisu gdy mi zakładali nowy…

bo on już tak falował jak odebrałem go z serwisu gdy mi zakładali nowy..

no rzeczywiście nowy :-)

jak coś trochę faluje to można srać na to ale jak napisał Danielson wyżej to można to olać