Noo, a ile ty, Sebuniu, zrobiłeś kilometrów w tym sezonie? Piechotą lub komunikacją miejską?
I co zrobiła nasza dzielna Policyja, żeby namierzyć kradziejów twoich dwóch tajwańskich pupili (marka ich jest wszystkim tutaj już powszechnie znana)? Hmm?
-
Ja tam się chwalić nie lubię, bo jeżdżę swoimi chinolami do woli, aż mnie czasem zadziec boli. Grubą piątkę w tym roku jednak nastukałem.
-
Sebuniu, bo widzisz... jak się dba tak się MA. Zwykłe chińskie, albo chińskie co ma tzw. markowe logo na owiewce (dla zwykłego picu).
I ja nie dygam, że mi zaje... (ukradną, podprowadzą, zajumają, etc.). A ty na wiosnę znów będziesz miał maleńki dylemat zakupowo-ubezpieczeniowy.
Tak, że wiesz...
-
Póki co, pozostaje ci tylko pisanie na forum, ale wszyscy wiemy, że już najbliższą wiosną wszystkich nas tutaj zadziwisz.
Jedynym słusznym wyborem. I gitara. ;-)
U mnie 27tyś z tego 16 w tym roku ale garnek dobiłem ja 80kg sprzęt na ryby i z powrotem ryby pnad 100kg i piz.. non stop [to tez chinol i nie prawcie jak ksiądz na ambonie nie to nie chińczyk bo z tajwanu to taj jak by mówić jak jarek że śląsk to ukryta opcja niemiecka.A może to już nie polska?Oj tato gdzie my trafili ]
to wszystko na pewno przypadki. jeden czy dwa na 10000 sztuk :)
kupilem sobie jednak junaka, troche dziwnie biegi wrzuca się, ale myślę że jutro ogarne to i owo.
jakiego tego juna kupiłeś?nowego?
uzywany z lipca przebieg 1200 silnik 125, model junak 124
mam troche problem ze zmianą biegów na postoju wrzucam 1 do dołu, a potem jak jade do do góry wrzucam wyższy bieg, a dziś jak jechałem to na postoju wrzuciłem bieg 1 do góry, a w czasie jazdy zmieniałem biegi do dołu magia kurna
Taką, żeby klient zapłacił. Gdzie ogłoszenia zamieściłeś. Daj na http://sprzedajemy.pl całkowicie darmowe. OLX też, tylko sprawdź, czy jeszcze darmowe, bo na samochody już są od jakiegoś czasu.