Sprzedam !!!

Witam wszystkich mam do zaoferowania skuter marki Cpi Oliver Sport 50/70 jest zarejestrowany na 50 ma opłacone ubezpieczenie do 2013-04-20 i zrobiony przegląd do 2012-12-13. w skuterze został wymieniony cylinder na Airsal 70 wersja sport nowy wał Tec Evolution tłumik Metrakit Hand Made Alu, ostatnio włożyłem nowy akumulator żelowy jest wsadzony chwytak powietrza, jest zrobione pod świetlenie (neony) koloru niebieskiego. Skuter jest już po dotarciu na tym sprzęcie zrobiłem 2000 km i się spisuje, jego v-max to około 110km to i tak dużo bo niektórzy wymieniają wszystko i im tyle sami a niekiedy i mniej leci jedyne co tam jest seria to gaźnik, wario, sprzęgło, i pasek napędowy. Skuter jest odszykowany jedyne co trzeba do niego do kupic to linka tylnego hamulca bo stara się przedarła. Cpi ma nie wielkie ślady używania jak wiadomo to nie nowy skuter tylko z 2005r. Moja cena za ten sprzęt to 2500zł to nie wiele bo 2000zł to mnie przyszedł sam tuning tej maszynki, ale jestem otwarty na wszelkie propozycje mój tel.692-993-342 Bardzo polecam tą maszynkę bo warto ; ) I pozdrawiam wszystkich którzy poruszają się jednośladem ; pp