Witam. Posiadam do sprzedania cały skuter Typu: Colber, Vapor itd. Silnik jest po remoncie(nowy cylinder 80ccm, głowica 80ccm, wałek rozrządu sportowy, ((sprzęgło, wariator mają około 3 tysięcy KM)), Gaźnik jest dostosowany do większej pojemności Cylindra, zdjęte wszystkie blokady, założony stożek, cewka zapłonowa sportowa. Nowa Sztyca, nowy wahacz, nowe simerbloki na silniku, nowa prądnica. Ogólnie skuter jest do inwestowany. Została złamana Rama. Dodaję nowe szczęki tylnego hamulca. Koła są w idealnym stanie, z tyłu nowa opona. Telefon kontaktowy 500-180-934. Jestem pierwszym właścicielem i jedynym. Wszystkie dokumenty posiadam. Więcej informacji pod telefonem.
Ciekawe co z nim robiłeś skoro została złamana rama. >hahaha<
pewnie stuncił ;D i rama nie wytrzymała
A zdajesz sobie sprawę kolego że nie powinieneś sprzedawać skutera ze złamaną ramą,to jest pojazd nie sprawny.Ram w skuterach nie powinno się spawać,więc sprzedawać powinieneś nie skuter tylko część po takim a takim skuterze.Inna sprawa że jak ktoś od ciebie kupi to i zespawa to będzie głupi i samobójca.A potem wyrzuty i trwoga że następny młody się zabił na skucie.Ludzie co wy robicie skuty z popękanymi ramami sprzedajecie i kupujecie...zgroza!
Tasma sie poskleja i bedzie git :D
Jedyne sensowne wyjscie to kupic na czesci, nastepnie dobra rame i zmontowac do kupy.
Taki klamor, to ino na szrot!
Każdy inteligentny człowiek, zauważył by, że nie pisze tam. Sprzedam jeżdżący skuter... Tylko CAŁY SKUTER.... Brawo.... Kolejna rzecz to Rama pękła na spawach i nie wyobrażajcie sobie, że skuter chiński to coś nie samo witego i nie do zajechania.. W dużych miastach ludzie średnio co 3 lata wymieniają, bo niestety nie wytrzymują te skutery. Ramy nigdzie nie dostałem, więc po co mam trzymać kupę części, które ktoś może wykorzystać. Podkreślę JESZCZE RAZ DLA LUDZI, KTÓRZY NIE UMIEJĄ CZYTAĆ. SPRZEDAJĘ CAŁY SKUTER, A NIE SKUTER, KTÓRY JEŹDZI. KOLEJNA RZECZ JEST TAKA, ŻE JAK BYM CHCIAŁ SPRZEDAĆ SKUTER Z SPAWANĄ RAMĄ, TO NIE PISAŁBYM, ŻE RAMA JEST ZŁAMANA. SKUTER JEST ROZEBRANY NA CZĘŚCI....