Hejka,
Mam do sprzedania Polonez Caro Plus 1,6 GLI z 1997.
Cena 1 500 do negocjacji :)
Mail: goskw@o2.pl - zdjęcia, opis całego pojazdu
501-323-070 (w pracy nie mam możliwości odbierania telefonu, więc jak tylko mogę to oddzwonię)
Hejka,
Mam do sprzedania Polonez Caro Plus 1,6 GLI z 1997.
Cena 1 500 do negocjacji :)
Mail: goskw@o2.pl - zdjęcia, opis całego pojazdu
501-323-070 (w pracy nie mam możliwości odbierania telefonu, więc jak tylko mogę to oddzwonię)
Wojtas, a co się stało, że go sprzedajesz? Sypie się czy potrzebujesz kasy?
Chodzi o to, że za kilka dni będę miał nowy samochód. Na tego już nie mam miejsca w domu. Auto nie jest zagazowane, tylko benzyna. Czy się sypie, na pewno troszkę, ale jak ktoś zna się na blacharce, to zrobienie w kilku miejscach zabezpieczenia nie jest problemem. Sam zabezpieczałem z jednej strony w zeszłym roku a drugą stroną miałem robić teraz na wiosnę. Ale wyszła okazja, kupienia auta, to z niej skorzystałem.
Acha. A ja myślałem, że samochód trzyma się na podwórku lub w garażu, a nie w domu :lol:
Swojego w październiku muszę opchnąć. Tak to jest o.k. ale niedługo już będzie samochodem Flinstonów - jak się ON skończy to można będzie siedząc odpychać się od ziemi nogami :-)
wojtas kto Ci dzisiaj kupi Poloneza...?
no sorka ale są ludzie którzy kupują jeszcze takie auta :D
przy dzisiejszych cenach benzynki to wątpliwe...
Ktoś się może znajdzie. Brat jakieś 3 tyg temu sprzedawał Fiat Uno z 98r. Co najciekawsze chętnych miał chyba z 7. Auto jest opłacone do czerwca, to może do tego czasu ktoś się znajdzie. Kupi go może na części.
Uno prędzej..ale może się ktoś trafi ;)
No mój brat by może kupił :D
Na to liczę. Jeden był chętny, ale jako, że nie miałem haka do przyczepy to stracił zainteresowanie.
Jak ktoś byłby chętny, to na maila poda adres a ja wyślę zdjęcia auta z każdej strony. Zdjęcia robione jakieś 4 dni temu :)
Ja bym kupił ale mam z podobnego rocznika i mi się nie opłaca. Jakby był z 2001 to co innego. Nawet bez gazu.
Jakbym miał kase to bym kupił xd do nauki :P
Hehe, mój tato miał okazje kupić poloneza niepamietam dokladnie ale powyżej 2000 roku w dobrym stanie od znajomego za 1tys zł tyle, że ja mam dopiero 14 lat xd a zeby stał i czasem nim sobie po łące pojeździł to sie nie opłacało
No niby ten 1500 to cena wyjściowa, ale wiadomo, że jak powyżej 2000 roku to lipa dla mnie :P
Już jest 1300 ;)
http://www.auto.pl/gielda/offer.php?kod=1w5gn
szybko cena spadla :p poczekamy z tydzien i bedzie 1000 :D
hehehe, pewnie do tego dojdzie ;)