Sprzedam Motorower 50cm BENZER WS 50 super stan 2012r. 1500 zł !!!

Sprzedam motorower Benzer WS 50 w stanie idealnym, kupiłem go na początku wakacji tego roku, główny cel dla, którego go kupiłem była chęć nauczenia się jazdy na dwukołowcu z manualną skrzynią biegów. Niedawno zrobiłem prawo jazdy A i czas na zakup czegoś większego.
Benzer ma przejechane 1100km, nic nie przekręcałem i nie modyfikowałem! Jest to rocznik 2012, ma wymieniony moduł na odblokowany, zamontowana markowa świeca, olej wymieniałem regularnie. Silnik pracuje bardzo ładnie, wszystko jest w doskonałym stanie. Jest dobrze dotarty. Przy masie 80kg prędkość maksymalna jaką osiągałem to nieco powyżej 70km/h, motorower posiada jeszcze blokade na tłumiku bodajże ale nie bawiłem się z tym. Jest to doskonały środek transportu do pracy, szkoły, sklepu itp. Spalanie waha się w granicach 2-2,5L/100km !! To mi się najbardziej podobało, że przemieszczanie się tak mało mnie kosztowało :-)
Jako, że nie ma sezonu na tą chwilę nie wystawię na allegro czy otomoto tylko na początek podzielę się tym ogłoszeniem tutaj także warto skorzystać z okazji.
Cena jak na tą chwilę 1500 zł !! (cena naprawdę niska)
Ubezpieczenie zapłacone do 28.05.2013
Przegląd ważny do: 28.05.2015
Tutaj dostępne jest kilka fotek:

galeria allegro

Pojazd dostępny do obejrzenia w Czarnowie k. Bydgoszczy (woj. kujawsko-pomorskie)

Tel. : 788-257-884
Zapraszam, w razie pytań smiało można napisać tutaj :-)
Pozdrawiam

Ale gówno!!! I jeszcze 1500 zł hahah przypał...

Adam49 napisał:

Bez komentarza. Nie wspomne kto sprzedaje używany sprzęt drożej niż nowy...

Adam49 napisał:

Kozak w necie Frajer w Świecie :) Tak wynika z twojej wypowiedzi. Radzę udać się do psychologa dziecięcego. On Ci pomoże. Ciebie nie stać na takie coś nawet. Skończyłem

Adam49 napisał:

To odwet za mój post napisany poprawną polszczyzną. :-)
Pozdrawiam

maxxiuu, nic się nie przejmuj, popaprańców i innych "cwaniaczków" wszędzie jest pełno.

Ogłoszenie nieaktualne, motorower sprzedany.
ps. przesiadam się niebawem na motor także dziękuje za miłe rozmowy na tym forum wszystkim skuterowiczom.. Pozdrawiam i życzę szerokości.

Maxxiu jak już to na motocykl :)

Dokładnie, motor to masz w pralce.

Lipa że sprzedane. Mieszkam właśnie w Czarnowie i może bym go kupił :-)