Sprzedam motorower Benzer WS 50 w stanie idealnym, kupiłem go na początku wakacji tego roku, główny cel dla, którego go kupiłem była chęć nauczenia się jazdy na dwukołowcu z manualną skrzynią biegów. Niedawno zrobiłem prawo jazdy A i czas na zakup czegoś większego.
Benzer ma przejechane 1100km, nic nie przekręcałem i nie modyfikowałem! Jest to rocznik 2012, ma wymieniony moduł na odblokowany, zamontowana markowa świeca, olej wymieniałem regularnie. Silnik pracuje bardzo ładnie, wszystko jest w doskonałym stanie. Jest dobrze dotarty. Przy masie 80kg prędkość maksymalna jaką osiągałem to nieco powyżej 70km/h, motorower posiada jeszcze blokade na tłumiku bodajże ale nie bawiłem się z tym. Jest to doskonały środek transportu do pracy, szkoły, sklepu itp. Spalanie waha się w granicach 2-2,5L/100km !! To mi się najbardziej podobało, że przemieszczanie się tak mało mnie kosztowało :-)
Jako, że nie ma sezonu na tą chwilę nie wystawię na allegro czy otomoto tylko na początek podzielę się tym ogłoszeniem tutaj także warto skorzystać z okazji.
Cena jak na tą chwilę 1500 zł !! (cena naprawdę niska)
Ubezpieczenie zapłacone do 28.05.2013
Przegląd ważny do: 28.05.2015
Tutaj dostępne jest kilka fotek:
galeria allegro
Pojazd dostępny do obejrzenia w Czarnowie k. Bydgoszczy (woj. kujawsko-pomorskie)
Tel. : 788-257-884
Zapraszam, w razie pytań smiało można napisać tutaj :-)
Pozdrawiam