Sprzedam tanio gazbox firmy baluzlotaraczka !
gazbox ten dodaje 2 konie mechaniczne i zmniejsza spalanie o 2litry po dodaniu sportowej sprężyny wariatora v-max zwiększa się o 20km/h a po założeniu sportowych dysz keihin v-max zwiększa się o następne 30km/h cena 40zł gg: 10618994
Ps: gaz box nie był nigdy katowany prawie jak nówka
Działa to ? :DD
no ej w końcu dodaje 2km i 20km/h na v-max.
Cieakwe jakie przyśpieszenie na tym jestą?!!
Myślę, że do setki (bo załóżmy seria jedzie 50, a z dyszą i sprężyną jest dodatkowe 50) to będzie w jakieś 4… max 6sekund :o
szczerze ściska się to i się rozchodzi nawet lekko a czy działa trudno powiedzieć nie mam sportowej sprężyny wariatora wiec nie sprawdźę xD
haha “sportowej sprężyny wariatora” :573: :lol:
kruchyl - on tego nie wymyślił
sprawdź - http://moto.allegro.pl/item673248739_jedyny_taki_w_polsce_sym_jet_sport_sr_nie_rs_nsr.html
A ile za taki sprzęt :?:
BALU napisał:
cena 40zł
A daje to coś w ogóle, sprawdzałeś?? tak wiem, 2km i 20km/h, a tak na serio?? spalanie, reakcja na manetke?
to by działało ale trzeba dobrać dobra sprężynę bo ta z starej kanapy trochę za twarda a jak skróciłem to znowu się zaciska i trochę odciska . ps : wywaliłem to bo nie czułem różnicy ale to na pewno lepsza alternatywa niż puszka i gdyby nie ta sprężyna to by może i działało
dam 60zł
licytacjaż
Znowu się pojawia “sportowych dysz keihin” Gdzie można dostać takie sportowe dysze xDD
60 po raz pierwszy po ra…
Stawiam za to DT !
ok dt po raz pierwszy …
Daje czekolade Nussbeisser
skuter!