siemanko:) Mam problemik maly:PP chce delikatnie podtunowac moj skuterek… i nie chce wydawac hajsu na tłumiki itp.
Z przyspieszenia jestem zadowolony… do 50km/h 5,5sec… wg mnie to dobrze jak na serie:P… Chce kupić sprężynę dociskowa… ale jaka…? ile %… chce uzyskac troszkę v-maxa… z gory thx wypowiadajcie się:))
miększą niż masz kup jak chcesz v-maxa
No tak:) tylko skad mam wiedziec jaka mam… A mam seryjna;))
jak chcesz więcej v-maxu to rolki cięższe ale w tedy speed spadnie ![]()
A co to kurwa ma byc? Przedszkole czy coś Co chcesz osiagnac? 2km/h więcej i chujowe przyspieszenie? Z takimi planami to lepiej zostan przy fabrycznych ustawieniach, zanim zaczniesz zadawac pytania “Megatune - wymienilem sprezyne, skuter nie jedzie”. Zapamietajcie sobie raz na zawsze. JAK NIE WYMIENIACIE WYDECHU / WARIATORA / CYLINDRA TO NIE RUSZACIE ROLEK, SPREZYN ANI SPREZYNEK SPRZEGLA
Aha…no dobra;)… Tak mam na mysli kupić wariator Polini Speed Control… co sadzisz i tym wario?
Ze do seryjnego skutera będzie lepsze Hebo NG aczkolwiek Speed Control tez jest calkiem zacnym wariatorkiem.
Tylko ci powiem ze nie mogę znalesc do mojego sqta Hebo NG:) Znalazlem tylko Polini Speed Control:) TEMAT DO ZAMKNIECIA