Spotkanie skuterowców

a ja z brudna z krasnobrodzkiej czyli jestesmy sąsiadami zawsze mozna umuwić się na browarka pozdrawiam

Daro28 wrote:

ja też będę czyli ta sobota godz 18 pętlaautobusowa patk szcześliwicki potwierdzacie koledzy tak pozdrawiam daro.

Dokładnie!

Jak się spotkacie to też tam będę - duchem:)

Pozdrawiam

to ja także duchem, bo od 16:30 do 23 siedzę w pracy. Mam nadzieję, że będzie jakaś mini relacja ze spotkania :)

Ja na 100% będę,chociaż zapowiadają burze :(

wojtas_1987 wrote:

to ja także duchem, bo od 16:30 do 23 siedzę w pracy. Mam nadzieję, że będzie jakaś mini relacja ze spotkania :)

Hihihi, będzie, pod warunkiem, że nie spotkam się ja sam z Hugo:)

To ja bym się z chęcią podczepił pod kogoś jadącego z Bródna, bo mogę zabłądzić po drodze do tego parku.

jak chcesz to nożesz sie zemną zabrać . Ja też jadę z brudna o 17nastej przy rębielinskiej na rogu przy tramwaju będę czerwono-czarną inką jak ci pasi to daj znać ok pozdrawiam daro :P

Słuchajcie,a może trochę wcześniej to spotkanie? Tak 16 czy 17?

mi pasi i o16-17 lub 18nastej wiem że ty masz najdalej ja to rozumiem i mogę nawet o 16nastej to ustalcie i dajcie znać .Poniewasz ja muszę się ustawić jeszcze z jednym kolegą z brudna ktury niewie jak tam dojechać to ustalcie szybko o kturej to spodkanko ma być okej. :roll:

Więc niech będzie 17,niech tylko Leszek jeszcze potwierdzi :D

leszek hugo chciłby trochę wcześniej się spodkać może może dostosujmy się on wkońcu ma najdalej co ty nato ja się dostosuję pozdrawiam :P

Daro28 wrote:

jak chcesz to nożesz sie zemną zabrać . Ja też jadę z brudna o 16nastej przy rębielinskiej na rogu przy tramwaju będę czerwono-czarną inką jak ci pasi to daj znać ok pozdrawiam daro :P

to w takim razie czekamy tylko na potwierdzenie leszka o ile nie zaginą gdzieś wakcji pozdrawiam :P

Słuchajcie, ja niestety jutro nie dam rady, siła wyższa. Może przełożymy to na 26 czerwca (sobota),wtedy może więcej osób będzie mogło i jakieś kobietki się pojawią :D

Fajnie postaram się być. W poniedziałek mam drugi przegląd gwarancyjny.
Pozdrawiam Vojtek

Nie mogę się doczytać w którą to jest sobotę!
Pozdrawiam Vojtek

W przyszłą, o 18. Wstępnie. By nie dezorientować innych użytkowników zamknę temat.

Podsumowując: To spotkanie ze względu na Waszą niedyspozycyjność przekładamy:)