Oj w Grupie Śląskiej jakieś zgrzyty.
Doleje sie oleju i przestanie zgrzytać :D
Spoko, spoko... damy rade, a jak nie damy to do mamy :)
http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,24,19.2498400,50.3839200?l=54ef4aa8134b76b6
i tak to widza , dolatujemy na bliską i z tamtąd w rejs , ale co do czasu to ja też wątpię że się wyrobię - nawet nie wiem do kerej beda robić
O qna, to jak na oktoberfest......
i to mi się podoba.
O kurde Wodzu to żeś dowalił! :D SUPER! :D Tak sobie właśnie wyobrażam spotkanie naszych grup :)
WODZU to znaczy browiec czy laski ?
ja chcę jedno i drugie.
R2_D2 napisał:
ja chcę jedno i drugie.
to ustow się w kolejce - najlepiej takiej kajś coś gratis dają :-))
zawsze się jaka znajdzie, zawsze.... tylko trza poszukać, hehe
Panowie i panie a co będziemy pić? Może zrobimy listę kto jaki trunek preferuje? Wpisywać się,a co do plakatu to ciekawe,która kobieta będzie robiła za nalewaczkę % :)
HugoBoss napisał:
Panowie i panie a co będziemy pić? Może zrobimy listę kto jaki trunek preferuje? Wpisywać się,a co do plakatu to ciekawe,która kobieta będzie robiła za nalewaczkę % :)
zacznijmy od tego ile będzie kobiet , moja odpadła bo z pracy do niemiec na 3 miechy wyjechała .
ja głównie browar walę ale i czymś mocniejszym nie pogardzę :-))
To niech się wpisują panowie i panie ze swoimi preferencjami alkoholowymi :) Tylko Ci co na 100% przyjadą.
Piwo: ciemne (Porter), niepasteryzowane (kasztelan, perła) lub mocne (warka strong, perła mocna lub okocim mocne) oraz piwa regionalne (namysłów, raciborskie) choć innym nie pogardzę, czasem się jakieś jabłkowe lub żurawinowe wypije
Wódka: żółądkowa gorzka (obowiązkowo miętowa! - bez popijania) oraz inne czyste, kolorowe niespecjalnie (cytrynówki itp) choć od święta nie pogardzę. ;)
Wino: nie przepadam, jak już to półsłodkie czerwone
Siema, jeno zelter chyba ze bydzie cider no to tyle nara
HugoBoss napisał:
Panowie i panie a co będziemy pić? Może zrobimy listę kto jaki trunek preferuje? ...........
Wszystko co ciopra...piwo(perła chmielowa), wino półwytrawne - do serów, wódka czysta każda, byle zimna. hehe
"majonezów" typu likiery słodkie nie lubię, no chyba, że nic innego nie ma.....
i taaaa, nooo...... "jagodzianka na kościach" hehehehehe (żartowałem)
Woda ognista.
Właśnie panowie, z tą zimną wódką to może być problem, bo tam lodówek nie ma, a ciepłą pić to tak nie bardzo, z resztą browary ciepłe też za dobre nie są.
Witam Wszystkich!Dzwoniłem na to pole namiotowe na którym był Madi i HugoBoss w tamtym roku w Sielpi i rozmawiałem z właścicielem,więc tak liczy sobie 15 złotych od osoby z namiotem i postawieniem motocykla.Czyli za 15 zł doba jest to wszystko i można się umyć pod prysznicem,ale woda chyba tylko zimna.Udostępnia również w cenie korzystanie z prądu(podładować telefon i tego typu). Mówił też że za niewielką opłatą załatwi nam drewno na ognisko i pomoże je zrobić.Mówiłem mu że na ostatni weekend Lipca przybędzie grupa około 10-17 osób na skuterach i będzie to spotkanie integracyjne.Powiedział że to dobrze bo akceptuje takie imprezy,więcej nawet cieszy się gdy takie u niego są.Ogólnie facet wydawał się miły i zaprasza nas motocyklistów serdecznie.Zadeklarował pomoc ogólną na miejscu Nam wszystkim przy imprezie integracyjnej (drewno,ognisko,informacje co gdzie i jak kopić tam i załatwić)