czy można zrobić badlooka za pomoco tasmy na kilku filmach widzialem badlooka z tasmy w skutach proszę o odp
Możesz zrobić, nie ma sprawy, ale to wygląda baaardzo wieśniacko… :lol:
ja mam badlooka zrobionego z samej szpachli patrz >> http://apriliasr.pl/topics5/pavilon-aprilia-sr-96r-lc-nowe-foty-str2-vt4236,25.htm Pozdrawiam
to do niczego wygląda jak kolega wyżej wieś ja dodam wieś tańczy i śpiewa :->
można ale po pierwsze jest wieś a po druge to policja się może czepiac bardziej niz do doklejonej z żywicy i szahli
heheh ja zrobiłem sobie z taśmy ale w f12 wiecie jak to wygląda i koledzy się śmiali;]
jak bed emial robic to z zywicy i maty iszpachli jak teraz lukam to naprawde wies jest
ej słuchajcie tego mój kumpel ma golfa 3 :d miną mnie dzisiaj patrze se brewki kupił i jeszcze ich nie malnoł potem to oglądam a tam izolacja wiem ze to niee wiele wnosi ale to wiecie takie bajery to dla wiejskich play boy i tunerów co słuchają tylko technoo;) to wiocha na maxa
Ja w swoim bws zrobiłem bardzo ładnie tzn wziołem kawałek kartki przyłożyłem do lampy pod katem 45 i psiknołem sprajem i według mnie jest miodzio… :mrgreen:
wytni z tektury brewke przyklej na to mata i zywica i szpachelk i gites
No tylko jeszcze to wszystko wyrównaj papierami ściernymi, i pomaluj bo tak to kijowo będzie wyglądało;p
thx za pomoc kiey się wezme za badlooka ale go zrobie tak jak mi powiedzial HaVaNa TuninG,
jeszcze na wiosne postara się o jakis silniczek od roxa