Siemka Mam w planach Kupno sportowego wariatora lecz nie jestem zdecydowany jaki wybrać wacham się pomiędzy Malossi Multivar i Hebo Next Generation :?:
Jeżeli znacie może coś lepszego do Minarelli Horizontal proszę piszcie… Będę bardzo wdzieczny… Pozdro
Z tych dwóch bierz malossi multiva. Zastanów się jeszcze nad polini speed control
speed control bardziej pod serie jest jak masz zamiar robić coś więcej to lepiej weź polini super speed
a multivar i hebo NG to bardzo podobne wariatory, więc weź jaki wolisz
I zależy czy to 2T czy 4T bo w podpisię masz jakiegoś chinola
corey93 napisał:
speed control bardziej pod serie jest :/
Się z tobą nie zgodzę ponieważ polini sc daje duży potencjał na prędkość obroty na seri obniża o ponad 2tyś, malossi jest lepszy do seri ponieważ daje większe przyśpieszenie.
Nie wiem czy mięłś czy nie miałeś te wariatory ale ja i kolega mamy te wariatory ja polini on malossi i om dużo lepiej przyśpiesza a ja go doganiam po chwili z dużo większą prędkością, obaj mamy keewaye więc silniki te same.
Z tych dwóch co podałeś to bierz Malossi Multivara.
Wario malossi daje znacznie na przyśpieszeniu a polini może tylko troszeczkę ale na v-maxie więcej. (Sam posiadam Polini Speed Control w moim Roxie)
hehe to ja juz sam jestem w rozterce. lubie pedziec nieźle ale i mieć dobre przyspieszenie to co mam brac polini hebo małossiłę?
Bierz małossi
Się z tobą nie zgodzę ponieważ polini sc daje duży potencjał na prędkość obroty na seri obniża o ponad 2tyś, malossi jest lepszy do seri ponieważ daje większe przyśpieszenie.
Nie wiem czy mięłś czy nie miałeś te wariatory ale ja i kolega mamy te wariatory ja polini on malossi i om dużo lepiej przyśpiesza a ja go doganiam po chwili z dużo większą prędkością, obaj mamy keewaye więc silniki te same.
no zależy od silnika :p ja mam inne doświadczenie jeśli o to chodzi. W kumpla katanie sprawdzaliśmy speed control i hebo NG. Na NG miał nieco mniejsze przyśpieszenie, ale większy v-max, a na speed controlu odwrotnie. Oczywiście wszystko optymalnie wyregulowane. Ale to zależy od silnika, bo każdy inaczej reaguje :)
JA bym brał super speeda albo multivara/hebo NG
To ja też powiem jak inni żebyś brał Malossi Mulivara
heh jeszcze gosrsza rozterka jest. Teraz pojawily się juz 3 modele super speed hebo ng no i małossi. hmm mkomu zaufac. zalezy mi na v-maxie ale i dobrym przyspieszeniu
To są prawie te same wariatory, kwestia regulacji!
Mimo wszystko JA NADAL POLECAM MALOSSI MULTIVARA
Tylko Malossi Multivar :]