Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

Courte napisał:

kolega miał to w 10 się mieścił

taa chyba przy ekonomicznej jeździe xd
rs 125 pali z 7/8 jak się ciśnie a to połowę mniejsza pojemność i ponad połowe mniejsza moc rs 250 musi palić drugie tyle ;p

i znowu spamia ;/ ;pp
a co do speeda to dzis byl rzeczoznawca :))
nie dostalem kasacji bo stwierdzil ze rama cala ;/ ja mu mowie ze krzywa i do kasacji a on ze nie ze sobie wyprostuje i koniec xD wiec rama z papierami na opych

rzeczoznawca, chyba jakiś idiota, jak tak dostałeś że koło krzywe, silnik wyrwany to jak rama może być prostaż
nie ma szans,
możesz się jakoś odwołać, zamówić innego rzeczoznawcy?

Mafioz, weź ty się ogarnij xD a ile taka 70’ka pali na 100 przy klasycznym żyłowaniu? ok.4l to idąc takim tokiem rozumowania 125 spala co najmniej 2x4+20%x4=9,6l, a tak 250 2x9,6+20%x9,6=21,12l Coś tu jest nie tak… Jakby na to nie patrzeć, to zwiększając pojemność(poprzez wymianę sprzęta, a nie samego cylka) spada nam spalanie przypadające na każdy 1ccm pojemności mimo, że silnik jest podrasowany.

[ Dodano: 16-10-2009, 21:55 ]
Troche kicha Daniel, ale ty jesteś przedsiębiorczy, to sobie poradzisz xD

Dywersant napisał:

ale Cię chwalą.

A z tego co wiem, to w sprawie rzeczoznawcy przysługuje odwołanie. Jak Ci się chce to poszukaj w kodeksie, jest na pewno :)

Dywersant, tak czy inaczej 15 litrów na pewno pali, przy ekonomicznej jeździe z 10…
a co do tej ramy… powiedz mu żeby se tą rame wsadził do skutera i się przejechał to zobaczy czy prosta xd
takich idiotów w Polsce mamy… rzeczoznawca co się na rzeczy nie zna xD

Mafioz, bywa i tak. Tylko przydało by się jeszcze z tą ciemną masą zawalczyć. ^^
Daniel, don’t worry be happy :PP

JAk prosta to kup karter sam przeloz i stunt machina bo plastiki i tak połamane xD:D

nie wiem o co ci chodzi ale looz ;) jutro jade po bostera prawie full sport (narazie) :)) moze cos z customem będzie zobaczymy ;) z czachy bd robil sobie lampe nad lozko tylko ja posklejam. A mam pytanie. Mam foty z rozkrecania/rozpolawiania silnika. Dodac jako poradni czy nie ?

Rób poradnik.

Danielson napisał:

Mam foty z rozkrecania/rozpolawiania silnika. Dodac jako poradni czy nie ?

Zawsze się komuś przyda ...

ok zaczne robic tekst w tym czasie zaladuja się foty do 23 będzie :smiley:

I co ze zdjeciami ?:>

Sa foty w poradniku w dziale serwis :wink: