Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

To jest seria.

Lajtowo na stunty idzie :wink:

Ja chce się przesiąść na wieksze moto a sende żeby sprzedać musiałbym do precla przywracać a tego nie chce i trafiła się okazja zamiany, speed zajbiscie mi się spodobał jakis czas się nim polansuje na przyszły sezon sprzedam i wieksze moto :wink:

Senda lata zaje
iście tak szczerze ale juz mi mocy zdeczka brakuje :wink:

jakieś foty z latania :

nie no nie ma co ;p. Te foty wyżej zachęcają do zamiany na sende jak cholera ;] …

Senda naprawdę łatwa do ogarnięcia jest :slight_smile:

Pierwszy dzien najgorszy i można się załamać xD

Podrywałem koło 10 cm i mówiłem że się nie da :wink: ale jakoś to poszło :stuck_out_tongue:

Speeda też nie wiem czy nie zrobić na psa ale raczej szkoda tych plastików :stuck_out_tongue_winking_eye: I też będzie ciężej niż w precelku sprzedać

na focie seria jezdze na seri bo tak ;]

A ja wiem czemu ja wiem :stuck_out_tongue: ale nie powiem :smiley:

Ja też nie powiem bo do końca nie wiem :stuck_out_tongue:

Lagi do speeda wrzuce jak mi gips zdejmą może pod stunty pojdzie na jakiś czas :wink:

ja też wiem czemu seria tłumik ;d

nie podniecajcie się ,pewnie dlatego ,że danielson teraz stuntuje :slight_smile:

Tak po wypadku na pewno stuntuje.

I to jest ostatni post w tym temacie. Wypowiedziec się teraz mzoe tylko Danielson inni nagradzami beda warnami. Dziekuje :slight_smile:

Dzis o godzinie 13 jadac glowna ulica przejezdzajac skrzyzowanie dostalem w bok po czym przelecialem robiac fikolki 15m okolo a motor z 30m dalej wyladowal. Oczywiscie straz policja karetka foty skucia:

Zyje jakby co :slight_smile:

Massacre :confused:

Nie twoja wina ?

chyba kartery do wymiany ;/ nie ładnie to wygląda :frowning:

kartery w paru częściach i brakuje paru rama krzywa kazdy plastik polamany doslownie kazdy… nie moja jechalem droga z pierszenstwem i w dupe dostalem

[ Dodano: 10-10-2009, 20:09 ]
i tak go nie robie… na części idzie

to ile bys chciał za kiere ?

Ehh, naprawdę współczuję. Szczerze mówiąc to był moim zdaniem najładniejszy Speed I jakiego widziałem. I tu po raz kolejny widzimy, jak kierowcy puszek zachowują się w stosunku do skuterówców. Ja zawsze byłem kulturalny na drodze, jak ktoś wyjeżdżał z podporządkowanej często stawałem i ustępowałem miejsca, ale widać nie ma co… Wiem to ból zarysować skuta, a co dopiero coś takiego i to w tak odpicowanym skucie. No cóż, szkoda że to już koniec projektu… Ja bym go raczej spróbował odratować. Pozdro.

ciekawe ile ci dadzo odszkodowania :smiley: :slight_smile:

A jak tam ten no … damik ?

powiedzial mowiac grzecznie ze zapier.doli suke xD
Nie ma sensu ratowac wszystkie plastiki do wymiany rama krzywa kartery polamane xD

Danielson napisał:

Nie ma sensu ratowac

Jest :mrgreen:

Danielson napisał:

wszystkie plastiki do wymiany

Szpachla

Danielson napisał:

rama krzywa

Młotek

Danielson napisał:

kartery polamane xD

Kupić nowe za kasę z odszkodowania

Naprawdę rób go, ten skuter jest naprawdę piękny ;-)