To jest seria.
Lajtowo na stunty idzie ![]()
Ja chce się przesiąść na wieksze moto a sende żeby sprzedać musiałbym do precla przywracać a tego nie chce i trafiła się okazja zamiany, speed zajbiscie mi się spodobał jakis czas się nim polansuje na przyszły sezon sprzedam i wieksze moto ![]()
Senda lata zajeiście tak szczerze ale juz mi mocy zdeczka brakuje
jakieś foty z latania :

nie no nie ma co ;p. Te foty wyżej zachęcają do zamiany na sende jak cholera ;] …
Senda naprawdę łatwa do ogarnięcia jest ![]()
Pierwszy dzien najgorszy i można się załamać xD
Podrywałem koło 10 cm i mówiłem że się nie da
ale jakoś to poszło
Speeda też nie wiem czy nie zrobić na psa ale raczej szkoda tych plastików
I też będzie ciężej niż w precelku sprzedać
na focie seria jezdze na seri bo tak ;]
A ja wiem czemu ja wiem
ale nie powiem ![]()
Ja też nie powiem bo do końca nie wiem ![]()
Lagi do speeda wrzuce jak mi gips zdejmą może pod stunty pojdzie na jakiś czas ![]()
ja też wiem czemu seria tłumik ;d
nie podniecajcie się ,pewnie dlatego ,że danielson teraz stuntuje ![]()
Tak po wypadku na pewno stuntuje.
I to jest ostatni post w tym temacie. Wypowiedziec się teraz mzoe tylko Danielson inni nagradzami beda warnami. Dziekuje ![]()
Dzis o godzinie 13 jadac glowna ulica przejezdzajac skrzyzowanie dostalem w bok po czym przelecialem robiac fikolki 15m okolo a motor z 30m dalej wyladowal. Oczywiscie straz policja karetka foty skucia:
Zyje jakby co ![]()
Massacre ![]()
Nie twoja wina ?
chyba kartery do wymiany ;/ nie ładnie to wygląda ![]()
kartery w paru częściach i brakuje paru rama krzywa kazdy plastik polamany doslownie kazdy… nie moja jechalem droga z pierszenstwem i w dupe dostalem
[ Dodano: 10-10-2009, 20:09 ]
i tak go nie robie… na części idzie
to ile bys chciał za kiere ?
Ehh, naprawdę współczuję. Szczerze mówiąc to był moim zdaniem najładniejszy Speed I jakiego widziałem. I tu po raz kolejny widzimy, jak kierowcy puszek zachowują się w stosunku do skuterówców. Ja zawsze byłem kulturalny na drodze, jak ktoś wyjeżdżał z podporządkowanej często stawałem i ustępowałem miejsca, ale widać nie ma co… Wiem to ból zarysować skuta, a co dopiero coś takiego i to w tak odpicowanym skucie. No cóż, szkoda że to już koniec projektu… Ja bym go raczej spróbował odratować. Pozdro.
ciekawe ile ci dadzo odszkodowania
![]()
A jak tam ten no … damik ?
powiedzial mowiac grzecznie ze zapier.doli suke xD
Nie ma sensu ratowac wszystkie plastiki do wymiany rama krzywa kartery polamane xD
Danielson napisał:
Nie ma sensu ratowac
Jest :mrgreen:
Danielson napisał:
wszystkie plastiki do wymiany
Szpachla
Danielson napisał:
rama krzywa
Młotek
Danielson napisał:
kartery polamane xD
Kupić nowe za kasę z odszkodowania
Naprawdę rób go, ten skuter jest naprawdę piękny ;-)