To jest seria.
Lajtowo na stunty idzie
Ja chce się przesiąść na wieksze moto a sende żeby sprzedać musiałbym do precla przywracać a tego nie chce i trafiła się okazja zamiany, speed zajbiscie mi się spodobał jakis czas się nim polansuje na przyszły sezon sprzedam i wieksze moto
Senda lata zajeiście tak szczerze ale juz mi mocy zdeczka brakuje
jakieś foty z latania :
nie no nie ma co ;p. Te foty wyżej zachęcają do zamiany na sende jak cholera ;] …
Senda naprawdę łatwa do ogarnięcia jest
Pierwszy dzien najgorszy i można się załamać xD
Podrywałem koło 10 cm i mówiłem że się nie da ale jakoś to poszło
Speeda też nie wiem czy nie zrobić na psa ale raczej szkoda tych plastików I też będzie ciężej niż w precelku sprzedać
na focie seria jezdze na seri bo tak ;]
A ja wiem czemu ja wiem ale nie powiem
Ja też nie powiem bo do końca nie wiem
Lagi do speeda wrzuce jak mi gips zdejmą może pod stunty pojdzie na jakiś czas
ja też wiem czemu seria tłumik ;d
nie podniecajcie się ,pewnie dlatego ,że danielson teraz stuntuje
Tak po wypadku na pewno stuntuje.
I to jest ostatni post w tym temacie. Wypowiedziec się teraz mzoe tylko Danielson inni nagradzami beda warnami. Dziekuje
Dzis o godzinie 13 jadac glowna ulica przejezdzajac skrzyzowanie dostalem w bok po czym przelecialem robiac fikolki 15m okolo a motor z 30m dalej wyladowal. Oczywiscie straz policja karetka foty skucia:
Zyje jakby co
Massacre
Nie twoja wina ?
chyba kartery do wymiany ;/ nie ładnie to wygląda
kartery w paru częściach i brakuje paru rama krzywa kazdy plastik polamany doslownie kazdy… nie moja jechalem droga z pierszenstwem i w dupe dostalem
[ Dodano: 10-10-2009, 20:09 ]
i tak go nie robie… na części idzie
to ile bys chciał za kiere ?
Ehh, naprawdę współczuję. Szczerze mówiąc to był moim zdaniem najładniejszy Speed I jakiego widziałem. I tu po raz kolejny widzimy, jak kierowcy puszek zachowują się w stosunku do skuterówców. Ja zawsze byłem kulturalny na drodze, jak ktoś wyjeżdżał z podporządkowanej często stawałem i ustępowałem miejsca, ale widać nie ma co… Wiem to ból zarysować skuta, a co dopiero coś takiego i to w tak odpicowanym skucie. No cóż, szkoda że to już koniec projektu… Ja bym go raczej spróbował odratować. Pozdro.
ciekawe ile ci dadzo odszkodowania
A jak tam ten no … damik ?
powiedzial mowiac grzecznie ze zapier.doli suke xD
Nie ma sensu ratowac wszystkie plastiki do wymiany rama krzywa kartery polamane xD
Danielson napisał:
Nie ma sensu ratowac
Jest :mrgreen:
Danielson napisał:
wszystkie plastiki do wymiany
Szpachla
Danielson napisał:
rama krzywa
Młotek
Danielson napisał:
kartery polamane xD
Kupić nowe za kasę z odszkodowania
Naprawdę rób go, ten skuter jest naprawdę piękny ;-)