Witam zakładam ankiete poniewaz nie wiem co wybrać mam do wyboru speeda 2 307 wrc AC sprowadzonego z angli, trzeba w nim pomalowac jeden plastik ten dolny gdzie pisze peugeot i wyczyścić go dobrze bo jest strasznie brudny stał 1.5 miesiąca na dworze pod dachem tyko. rok 04 przebieg 1200 cena cos koło 3300 . mam do wyboru równiez peugeota xr6 rok 04 ładnie wymalowany na standard jak z salonu wszystkie plastiki i naklejki, cena cos koło 4300.
JAK GŁOSUJECIE TO DAWAJCIE KOMENTARZ… sory za caps.
wes w tamtym temacie zrob ankiete a ten temat zglos do moda zeby go wywalil bo się syf robi
tamtego juz nie ma
Oczywiście że Peugeot xr6 przynajmniej nie siędzisz na tym jak na kiblu , Silnik Minarelli AM6 więc bardzo dobry silnik a nie to peugeotowskie padło. Nie mówię że silniki peugeotowskie są jakieś dziadowskie ale rewelacyjne też nie są ! Następna rzecz to Zawieszenie Speedy mają ten przedni teleskop który podobno Sie rozlatuje ;] A Peugeot xr6 ma normalne lagi jak powinno być a nie jakieś śmieszne wahacze itp.
ILE TEN XR6 KOSZTUJE??? NAPISAŁEŚ ŻE 43 TYS. ZŁ.
cena cos koło 43000.
A tak na poważnie to speed to skuter a xr6 to już jakieś moto. Ja brałbym xr6.
Decyduje się na speeda jak go zakupie to dam fotki a moze akurat sprowadzą cos lepszego. bo dopiero koło 28 jade po niego wiec moze byc nowa dostawa z Angli. Prosze o zamkniecie tamtu:)