Macie foty mojego osprzętu do kuligów Już dzisiaj był pierwszy - totalny hardcore XD
co ty z tym robisz jajnie by bylo jakbys ta deche zamiast przedniego kola walnął
Do żbika linke, na końcu linki drążek do trzymania. Brat żbika prowadzi ja na desce z nim zasuwam XD Najlepiej idzie na żużlowej drodze bo zbik podłapie żwiru i się nie ślizga a decha ładnie jedzie
Jutro znów jade na snowboard POKONAM WYCI¡G ! POKONAM !
[ Dodano: 2009-01-03, 19:38 ]
No i pokonałem :] za 6-tym razem ale pokonałem
Fajną fotkę znalazłem xDD Śmiećhowa pozycje strasznie, ale tak to jest jak się człowiek uczy ^^ W tym roku może z kumplem pocykamy sobie jakieś konkretniejsze foty Ja na narciochach, które widać na zdjęciu (serdecznie je pozdrawiam), a qmpel na Snowboardzie
Pozycja jest już chyba z przyzwyczajenia od siędzenia na skuterze Ale dawaj fotki. Ja myślałem, że temat ładnie się rozwinie ale do tej pory tylko my trzej dodaliśmy jakieś fotki.
A Regis obiecał fotki a ich wciąż nie ma.
EDIT:
Pardon. Obiecał, że zrobi fotki ale nie mówił nic o wstawianiu na forum. Może się wywiązał z obietnicy
Może wstawię fotki z mojego ostatniego wypadu tylko muszę z kuzynką pogadać bo ona strzelała :] Zobaczę co da się zrobić ;]
Postaram się załatwić fotki np. z Body Carvingu jak się tylko rozjeżdżi będzie miał kto fotki cykać Będziecie napisy z dołu nart widzieć ^^
jak wrócę z ferii to może tez coś dam(tylko narty)
W środę chyba na narty ze szkoły !!! Yupi !!!
Od nas już jechaliśmy … ja nie byłem … Jakoś mi się z ekipą nie chciało Poza tym muszę jeszcze poćwiczyć z kuzynkami żeby se siary w budzie nie robić :]