o ktorej bedziecie mniej wiecej w wieszowej na orlenie
OstRy napisał:
On jest spoko i zawsze jezdzemy , ale wiesz teroz sie nie moze mamusi sprzeciwic bo skuta sprzedaje i mama mu sie do Derbi Sendy doklada.
Wiec musi byc idealnym synusiem przez jakis czas :-P
A 2gi kolega na Speedfighcie 2 ma skuta na reklamacji bo mu skuta zwalili, cos kombinowali przy dozowniku i olej przestal podawac , i zatarl lozyska na wale ( po 300 km od remontu ) Gdyby nie jego przezornosc i nie dolaj za duzo oleju do baku to pewnie by go calego zatarl ( a tego nie wiadomo , dowiemy ske dopiero jak go rozbierze )
OstRy co ty fandzolisz ? jo godom o tej małej rudej z grilla :-))
andrzej2465 napisał:
o ktorej bedziecie mniej wiecej w wieszowej na orlenie
myślę że tak ok 11 może nawet wcześniej.
Aa o tym narybku :-D:-D
Ruda jest niewypalem bo nie odpisuje :-P
bo ma puste konto - dzwoń do niej , no chyba że wtedy była tak nawalona że nic nie pamięta i nie wie kaj cie wcisnąć :-))
oki
jadymy za ocean na zarobek ???
https://www.youtube.com/watch?v=EZRvuocqCOI&feature=player_detailpage
byda 11.15 na skrzyzowaniu pyskowice-gliwice jakos sie znajdemy
CEFA napisał:
byda 11.15 na skrzyzowaniu pyskowice-gliwice jakos sie znajdemy
Darek punkt D Orlen
szukom tej trasy na poscie zaraz powiem co i jak
skuli mnie to na tym skrzyzowaniu co godolech ino na stacji :)
tak byda na 11 to nic sie nie stanie jak poczekom
edit
wlasnie usunalem konto na nk koniec danych dla sluzb :)
Dzisiaj zaliczyłem wypad do Ojcowa - rewelacyjna trasa. Drogą nr 94 na Olkusz, a potem serpentyny w Ojcowskim Parku. Zatrzęsienie jednośladów. Na miejscu spokojna relaksacyjna jazda 50-60 km/h. Zamek w Pieskowej Skale, maczuga Herkulesa, zamek w Ojcowie, jaskinia Łokietka... Mnóstwo atrakcji. I w zasadzie niedaleko, bo ok. 80km od Zabrza. Wcześniej nie pisałem, bo znajomi wczoraj późnym wieczorem zwerbowali mnie do wyjazdu.
Może razem kiedyś powtórzymy taki wypad? Ogólnie Jura jest bardzo atrakcyjna na takie wypady...
my juz wrocili z wypadu
miejsce obczajone -darmowe miejsce na namioty i przyszly wypad
zdjecia i opisy pozniej
pozdrawiam
ps benek co do jury zawsze tylko wczesniej musimy sie ustawic
miejsca piekne wracam tam zawsze z radoscia i ciesze oko
w Ojcowie już byłem , benek jak nie chciałeś z nami jechać to trza było cynka dać a nie olać a teraz nam proponować Ojców na wspólny wypad , myśmy jechali obczaić miejsce dla całej grupy na wspólny wypad weekendowy a nie dla własnej zachcianki , rozumie tych co nie mogli z różnych powodów - ( tyle w temacie )
zaraz pokombinuje z fotkami.
Jak nowy plac na wypady plenerowo-namiotowe? Chętnie zobaczę foty.
ja ino muszę kajś je wstawić
Krzychu kaj to było
ok pany - zdjęcia się ładują - bez przebierania - jak leci wsio - tylko 184 więc to troszku potrwa
Lo kur.. 184 ???? Nie sądziłem że aż tyle naklupane jest :D
na moim profilu kilka dalem zapraszam na galerie :)
edit
tylko nie wiem czemu wusztu nie zrobilem fotek
Mario i jak tam ładowanie ? ;p