Śląska Grupa Mototowerowa co z majówką ?

a wracajac mariusz do tematu maxi to chyba moj typ z powodu kasy to maxi rometa 250 lub majesty 400 min o burgmanie dowiedzalem sie od kolegi co smiga honda silver wing 600 ze skrzynie sa felerne czesto padaj w okolicy 40-50 tys a naprawa kolo 4kola tyle ze nie wiem ile w tym czesci kosztuja a ile mechaniol bierze- silver przeraza mnie spalaniem 600cm ciezko zejsc na 5l na sete od dwoch lat ponoc zmieniony wtrysk oprogramowanie i 1 litr mniej pali

ide zjechac okolice bede wieczorem i poczytam co wykminicie-jak i o ktorej jutro
pozdro

Darek ja na 2-3 sezony chcę coś kupić by razem z wami śmigać , dlatego coś taniego szukam a po wyjściu z tych posranych banków będę patrzył coś większego , napalony jestem na Burgmana i tą starą Hondę Silver Wing , czas pokarze bo za 3 lata to już cholera wie co mi odbije :-))

sorry byk Honda Gold Wing

Mario za 3 lata to sie na Harleya napalisz :D a zwłaszcza ze teraz reklamują nówka Harley w leasingu za +- 380 zł miesiecznie ;p

pierdole postoje

to jak panowie - jutro o 10 koło tankszteli ? teraz gadałem z Damianem i chyba też poleci.

pasuje ;D to jo 9:40-45 u ciebie pod balkonem ( chyba kumpel poleci swoim pizdzikiem :d )

kto jeszcze ???

Hmm jakos tak cicho ;/

ja z sinaloa caly dzien zajety. naprawa streetki. musze wymienic kopniaka i mialem klopoty z przekaźnikiem

mówi się trudno ale trza wykorzystać pogodę ,
OstRy jedziemy o 10 z pod cpn na Bytom urząd miasta ok 10.30 dalej na wieszowę ok 11 i już do celu ,- to tak dla info jak by się ktoś chciał dołączyć ,

trasa ;;

http://goo.gl/maps/gQv28

No spoko spoko , zreszta jo podjada po ciebie i damiana ;)

ja dobijam w Wieszowa na orlenie za rondem bede czekac

Miłej niedzieli. Ja tyle co wróciłem z pracy. Spać......

robi się pogoda
OstRy zabieraj ten swój nowy narybek

https://www.youtube.com/watch?v=E-DZ0KtR3RY&feature=player_detailpage

Ja temu narybkowi wy..bie xd Nie pojedzie bo mama mu kaze do cioci na grila jechac... Opierdzielilem go ze z naaaamii by miol dopiero grila :-D

to musisz zmienić ten narybek

On jest spoko i zawsze jezdzemy , ale wiesz teroz sie nie moze mamusi sprzeciwic bo skuta sprzedaje i mama mu sie do Derbi Sendy doklada.
Wiec musi byc idealnym synusiem przez jakis czas :-P
A 2gi kolega na Speedfighcie 2 ma skuta na reklamacji bo mu skuta zwalili, cos kombinowali przy dozowniku i olej przestal podawac , i zatarl lozyska na wale ( po 300 km od remontu ) Gdyby nie jego przezornosc i nie dolaj za duzo oleju do baku to pewnie by go calego zatarl ( a tego nie wiadomo , dowiemy ske dopiero jak go rozbierze )