Ja z Krzyśkiem też jedziemy razem. Co do pogody to zobaczymy popołudniem. Dziś też miało padać i przez cały dzień kropla nie spadła. Z pogodą już tak jest że zmienna jest. Wpisujcie się kto rezygnuje dziś a kto jedzie?
JADE :D
OstRy napisał:
JADE :D
Respekt! I to się nazywa motywacja PANOWIE. Nie dość że na 3 biegu za 50-kami to jeszcze nie rezygnuje z ustalonego wyjazdu:) Szacun dla Ostrego:)
Jade
u mnie wyszedł problem - przeciek z simeringa na wale , jeszcze nie wielki więc spróbuję jechać - ale tak jak mówię na rekonesans ,
godzina ta sama czy inna ( tak jak to było planowane ? )
OstRy wbijaj o 7.20
wiec jedziecie planowo ?
ps.mario priv
Ja z Krzyśkiem i tombittem
ok :)
ja niestety dolacze z andrzejem (srebna aprila)-kolo poludnia dlatego chce miec kontakt telefoniczny a nr telefonu mam tylko do krzyska ktory jutro pracuje do 22,30 wiec na priv niech ktos da nr z jadacych rano
u mnie problem z schorowanym i nie chodzacym ojcem temu tak to wyszlo
pozdrawiam
CEFA napisał:
Mario1 napisał:
trasa na Dzierżno
punkt A godz. 8.00 start z Bytomia
na Wieszowie doskakuje - zapomniałem kto :-))
punkt B pyszne świeżo wędzone kiełbaski - o ile już będą wędzić
punkt C miejsce dla CEFY by dołączył - przed 9.00
punkt D już na miejscu :-))
http://goo.gl/maps/VcOad
do Bytomia to już wiadomo jak będziemy dojeżdżać - tak jak ostatnio na T.G.CEFA na wieszowie bedzie,chyba benek tez cos wspominal o stacji kolo ronda rokita-wieszowa wiec wyjdzie ze razem dolaczymy
czyli pozostaje ten plan ? kto chce to jedzie a kto nie to trudno
biorę tego małego grilla więc może jakieś kiełbaski tam wmłucimy popijając browarkiem :-))
Jak ja sie wyrobię to dojadę wcześniej już na miejsce jeśli to co podane współrzędnych aktualne a jak nie to z Krzyśkiem sie zabiorę
mimo szczerych checi nie dam rady na wieszowe czy tar,gor podjechac
-od ranca latam po lekarzach dla ojca mysle ze ogarne to do poludnia i podjade do reszty towarzycha na kielbaske z grila
pozdrawiam
cefa ja dzis tzn 1maja robilem tak pozno. jutro mnie czeka w ciagu dnia wymiana lozysk w przednim kole - posypaly sie po 20 tys przebiegu, to bedzie juz druga wymiana. popoludniu zjawie sie tak jak pisalem. z tombittem jestem ugadany na 16:30 wiec na miejscu spokojnie przed 18. zrobmy wymiane numerow komorek i niech kazdy zapisze je sobie na karcie sim by"nog nie dostaly" :)
karta sim --tu masz racje dzieciak mi skasowal z telefona i polowa numerow uciekla
ps dzieki za sprostowanie czasu
panowie Chorzów godz. 5.05 zaczęło pogrzmiewać i cosik pobłyskiwać , 5.30 nadal pogrzmiewa ,- jak lunie to jazda mija się z celem
Chorzow 5;52 budze sie i co widze ? lo ku.wa Hiroszima za oknem ;/
DUPA , to może później jak lać nie będzie zrobimy grilla w Chorzowie pod daszkiem tam gdzie zwykle ?
Hmm narazie przestaje :-P do 7 jeszcze troszke czasu jest :-D
EDIT: zawsze mozemy sie wybrac pozniej mario :-P
Ee no Nie pada :-D:-D To co Mariusz , jadymy ? :-D
mija to się z celem , burza na razie ustała ale dalej padze , a ruszyć i za pół godziny walić w ulewie to już nie jest przyjemność ( może lepiej na browca wyskoczyć )