Ja ostatnio malowałem wydech i mam jaszcze jedną puchę czarny mat do 360 stopni jak chcesz to daj znać.
A co z tym Chechłem może ktoś się wypowie
dzięki Artur za słowa uznania w robote jaka włożyłem :))
Aty Krzychu składaj maszynę a nie siedź przy kompie :)) co tam w końcu robiłeś w tym swoim moto?
dzokej napisał:
Ja ostatnio malowałem wydech i mam jaszcze jedną puchę czarny mat do 360 stopni jak chcesz to daj znać.
A co z tym Chechłem może ktoś się wypowie
ja jestem ZAAA pod warunkiem że nie będzie to na 5 min. , ja mam zamiar wskoczyć do wody , potem wuszcik i suszenie - wtedy ewentualnie powrót ,- warunek pogoda.
dzokej, pizdzik poskładany? jeździ?
Dokładnie o to mi chodzi żeby nie tylko najeść się ale żeby również popływać itp. i możemy nawet wcześniej jechać jeśli to nie będzie kolidowało nikomu z planami.
Tak Artur poskładany i jest wszystko ok. Troszkę się wykosztowałem ale jest ok. Myślę że mam spokój z zawieszeniem na jakieś 10000 km. :)
ty te 10tys km zrobisz w miesiac :)
To dobra wiadomość, ja też "dopieszczam" swojego Chudego Łosia, aby nie zrobił mi niespodzianki.
Spotykamy się 13, na Chechle?
ja uwazam ze to dobry pomysl
jak dopieszczasz chudego łosia?
KrzysiekP napisał:
jak dopieszczasz chudego łosia?
Głaszczę go po uszach, daje dobrą wachę, czasami zaglądam pod ogon, hehe :)))
i podkuwasz :))) hahahaha
Witka.
Piździk świeci się jak psu jajka :) Troszku nad nim dziś popracowałem :)
Teraz pracuję nad nowym wzorem kasku :) Mały tuning :) Szybę i daszek zdemontowałem, czeka zaszpachlowanie dziurek po śrubkach i myślę nad jakimś irokezikiem lub kwiatuszkami :) I na Sielpie :) Crazy Frog :)
Chechło jest ok tylko może gdzieś koło 15.00?
faktycznie crazy frog:)))
WOdzu rozmontowaleś tego ze szczeką?
KrzysiekP napisał:
WOdzu rozmontowaleś tego ze szczeką?
A w jaki sposób? :)
szczeke w moim idzie zdjąć jak odkręce jej mocowanie
Jasne że możemy o 15:00 wylecieć ale spotykamy się w Bytomiu czy każdy leci solo nad jezioro ?
Rafał zabierz swoją pociechę, ja zabiorę młodego
moze kazdy solo bye nie robic km niepotrzebnie, bo np Wodzu i Artur by nakladali kółko