Hanita napisał:
Mario i lepiej że nie szukałeś bo tam byś dopiero dał popis a tak to tylko tyciu tyciu ponarzekałeś :)
tam jak ym zaczoł narzekać to by stronek brakło :-))
Hanita napisał:
Mario i lepiej że nie szukałeś bo tam byś dopiero dał popis a tak to tylko tyciu tyciu ponarzekałeś :)
tam jak ym zaczoł narzekać to by stronek brakło :-))
Moja Inca przechodzi mały remoncik :)
no WODZU widza żeś się w końcu wzioł za przekładnie
Napęd, a ja myślałem że śladem Krzyśka testujesz trzeci tłok w Ince:)
Ano w końcu trzeba było to zacząć :) - Rafał mnie zmobilizował :)
Jak tak dalej pójdzie to cała śląska będzie mieć maszyny wyrychtowane:) Rafał mobilizuje:)
Panowie i Panie.... Znalazłem określenie co to jest Społeczność Skuterowa.
Cytuję: "..[edytuj] Społeczność skuterowa
Została stworzona wokół strony Skuterowo.com, jest to najpopularniejszy portal, dzięki możliwości dyskusji o milionie awarii chińskich sprzętów. Średnia wieku lat 8. Forumowicze pytają się starszych kolegów (w wieku ok. 14 lat) o usterki swoich maszyn. Często nawet po uzyskaniu wyczerpującej odpowiedzi i tak nie biorą się do pracy, tylko oddają swój skarb do mechanika, za którego zapłacą rodzice. Rekordy odwiedzin padają co roku, w maju, w niedziele, po kościele. ..." - koniec cytatu.
Więcej ciekawostek tu:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Skuter
Hehe, dobre!
Qurna Panowie - pogoda jak cholera - może by my w Niedzielę wyskoczyli nad wodę do Pławniowic ? , to jest tak - piwko , grill i kąpiel - co wy na to ?
aaaaaaaaa sorki jest też kobieta wśród nas - Grażynka - zapraszamy na kąpiel nad wodę ,
no i co najważniejsze - standartowo pogodę w weekendy mamy do dupy ale miejmy nadzieję że tym razem będzie lepiej ,- tym bardziej że od przyszłego tydnia ma być pogorszenie pogody i opady .
CO WY NA TO ?
Pomysł OK, ja pracuje w sobotę (w Pyskowicach) i nie wiem o której rano w niedziele przyjadę. Może mnie nie być.
R2_D2 napisał:
Pomysł OK, ja pracuje w sobotę (w Pyskowicach) i nie wiem o której rano w niedziele przyjadę. Może mnie nie być.
z Pyskowic to już masz tylko kawałek , ja i Damiano jesteśmy nastawieni na tak - kwestia pogody.
odświeżam !!!
Witam wszystkich po długim milczeniu :)
Ja będę dopiero na Śląsku w przyszłą sobotę, czy planujecie coś w tym okresie?
Seba prezesie tys powinien dostac nagane i na gola zyc za ten wylaczony telefon. podajesz a potem telefon off? nie ładnie
to jak wybieracie się jutro? bo coś cicho.Mario1 napisał:
odświeżam !!!
KrzysiekP napisał:
Seba prezesie tys powinien dostac nagane i na gola zyc za ten wylaczony telefon. podajesz a potem telefon off? nie ładnie
Dżokej - na ciul podajesz numer fona jak i tak dodzwonić się do Ciebie to jak wygrać w lotto. "Nie rób z gęby dupy i miej troszku szacunku dla ludzi z grupy.... :)
Nie chcesz odbierać fona i go wyłączasz to złożymy się na kartę sim prepaid i będziesz miał fona włączonego. Bo to jaja już są.
A vice prezes? Zakopał się w żołędziach i zasnął snem zimowym? W kulki gracie?
Coś tu jest nie tak do cholery. Nie miejcie ludzi za ciula.
Nie mam czasu to odbijam a nie sztucznie uczestniczę....
Nie mam słów.
Przypominam:
Sierżant
(Piotr) - pilnuje dyscypliny klubowej i przestrzegania zasad.
ZASADY, DYSCYPLINA I SZACUNEK - RZECZ ŚWIĘTA!!!!!!!
Śląska Wy się nie dezintegrujcie, mazowiecka chciałaby Was zobaczyć w Sielpii w pełnym składzie :)
L w G na kiedy dokładnie ta Sielpia ???
Tu jest wszystko:
http://www.skuterowo.com/forums/topic/spotkanie-grupy-slaskiej-i-mazowieckiej
sinaloa napisał:
Mario1 napisał:
odświeżam !!!to jak wybieracie się jutro? bo coś cicho.
odpada a i pogoda dupiata - innym razem