Krzysiek ale ja nie mam 16 lat :))) Doskonale wiem że to jest lipa ale zrobiona z pomysłem :)) o to mi chodziło.
A babcia widocznie nie była materialistką i kasę miała w du... :)
seba ja tylko podalem ogholniedo wiadmosci na czym knif polega. od jutra mam dio wszystkich w plusie za free:))))))
Witam po przerwie. Miałem pare spraw do załatwienia a czasu jak zwykle mało przez co od czasu Czewy nawet nie jeździłem na pizdziku. Pany jak sądzicie ile tak realnie mogę dostać za mojego Traffico ? 3 lata temu płaciłem za niego 1400 ( ze zniżką ). Przebiegu 6 tys. Są ślady po szlifie ale nie zbyt mocne. Jak na seryjne 139QMB zbiera się dobrze i licznikowe 80 leci ( realne pewnie z 60 ). Chciał┬bym narazie sprzedać tego pizdzika i przesiąść się na coś biegowego typu Router WS 50. Jak sądzicie ?
Tak szczerze to teraz jest wart psie pieniądze,niestety takie sa prawa rynku.Luknij na Alledrogo i Tablicę i zobacz po ile chodzą te piżdziki.
Dzuiadek jego tarfi jest na serii w 100%i po profesjonalnym tunningu :::)
Kapuchon - gdzieś był jak Cię nie było :) Na piździku nie jeździsz ale SGM ? Zapomniałeś? :)
Pozdrawiam.
Przyjedź na najbliższe spotkanie ŚGM i ktoś napewno da Ci biegówkę (udzieli instruktażu) abyś śmignął :)
p.s.
nie sprzedawaj wariata. Odłóż do garażu zakryj kocem - Twe dzieci będą miały na czym śmigać a i może jako zabytek wielką kaśkę wychaczysz:)
jeszcze raz dzieki Andrzejowi za dowozke na grila i Dzokejowi za odwozke do Zabrza (moj sprzeciol czeka na oplaty :) i przeglad a oczywiscie chodzi o kase--jeszcze tydzien) a potem dalem rade tranwajem,2 autobusami i dojechalem do doma
oczywiscie wszystkim obecnym za fajnego grila i pogawedki-dzieki
Pozdrawiam i do nastepnego a wiecie jak to u mnie z ta delegacja homo nie wiadomo kiedy zas byda u nos na Slasku -trzymajta sie i uwazajcie na siebie
Dzokej-bylbym wdzieczny jak podalbys Andrzejowi od aprili kamizelke (przy jakiejs tam okazji,spotkaniu,ewentualnie przez Baestie jak Cie nie bedzoe jutro na Pyrzowicach) - czesto widze na Balicach ladowania i starty co tydzien przejezdzam bana kolo lotniska,oczywiscie szkoda ze nie dam rady z Wami jutro cisnac ale w niedziele mam wyjazdy curik do roboty
Ps.reszta jak gadalem po powrocie
pozdrawiam
4T FOREVER
WODZU napisał:
) Na piździku nie jeździsz ale SGM ? Zapomniałeś? :)
Nie zapomniałem nie, nie ;) Poprostu ostatnio nie mam nawet czasu porządnie się wyspać. Szkoła-dom-praca-dom-szkoła i nie ma czasu na nic a jeśli już jest to się nawet ruszyć nie chce. Auto już od 3 tygodni myje i coś nie wychodzi chociaż ostatni tydzień się nawet do tego nie nadawał. Z pizdzikiem sam do końca jeszcze nie wiem. Mam teraz parę wydatków z autem i nie ma kasy na inny sprzęt ale tak orientacyjne jestem ciekaw ile za niego mogę dostać. Myślę że jak dostanę z 700 zł to będzie góra ( ktoś kto nie bardzo się zna na pizdzikach może tyle by dał ) ale chyba zrobię jak mówisz a gdy będzie potrzebny wyciągam i jazda ;)
Nie ma sprawy Cefa wszystko załatwione a c do dowózki to nie ma za co dziękować :)
7,20 - Przyjechałem z pracy...... padam na twarz - spać....
Witam ..... widze ze znowu sie niezle bawiliscie na grillu ... :) serdecznie pozdrawiam ..kolezanki i kolegow ... :)
Grazynka napisał:
Witam ..... widze ze znowu sie niezle bawiliscie na grillu ... :) serdecznie pozdrawiam ..kolezanki i kolegow ... :)
Dzisiaj jedziemy do Pyrzowic,może zabierzesz się z nami ? :).
o ktorej sie wybieracie?? .. i skąd??
Grazynka napisał:
o ktorej sie wybieracie?? .. i skąd??
Zbiórka w Bytomiu,ale ja pojade bezpośrednio do Piekar i tam poczekam na resztę ekipy - dlatego tak bo po prostu musiał bym się niejako wracać.Możemy się umówić przy bramie głowniej Bazyliki (Kalwaria Piekarska)i tam wspólnie poczekać na resztę,powiedzmy o 16:15.
:) hmmm a beda jakies kolezanki ?? chetnie bym sie wybrala
Z tego co wiem Kobieta Maria jest chora,chyba będzie tylko brzydsza część ŚGM :).Ale nie przejmuj się,z nami również możesz poplotkować :))).Jak coś to pisz w tym temacie - http://www.skuterowo.com/forums/topic/sgp-pyrzowice-lotnisko
Dziadek100 napisał:
Z tego co wiem Kobieta Maria jest chora,chyba będzie tylko brzydsza część ŚGM :).Ale nie przejmuj się,z nami również możesz poplotkować :))).Jak coś to pisz w tym temacie - http://www.skuterowo.com/forums/topic/sgp-pyrzowice-lotnisko
dokładnie Dziadek - moja jest chora , ale jo tyż jestem niczego sobie :-)) a brzydal to ty :-))
Dziadek jak chcesz czekać na resztę w Piekarach to proponuję ci na rozdrożu Piekar , Świerklańca i Tarnowskich Gór http://goo.gl/maps/HNXCd bo raczej przez Piekary nie pojadymy
Ok byda czekać na tym rozdrożu.