Witajcie chcialbym zorganizowac zlot który odbył by się
w Bielsku-Bialej lub okolicy jest juz kilku chcentnych pisac kto by byl chcentny na taki zlocik będa tez ludzie z innych forum
Planuje takrze zalozyc grupe podbeskidzką (bielsko biala i okolice) zlot byl by wlasnie takim początkiem.....początkiem który muglby zapewnic nam wspulną zabawe rozrywke oraz sposub na nudy :p
strasznie mi zalezy na takiej grupie napewno nie jestem jeden sam kto by chcial pojezdzic sobie w grupie na jakies wypady naszymi kochanymi małymi jednośladami narazie jest to tylko plan aby taką grupe zalozyc wiadomo ... potrzebni są chętni ;)
kredka pomysł fajny ale wiem ja to zycie weryfikuje sam z Wodzem zalozylismy a wlasciwie sie sama zalozyla/ taka grupa bylo nas okolo 20 osób, kilka spotow a potem czasem sie to rozpadlo
Mam pytanie czy motory o pojemności 600 i więcej też się wkalifikują bo jeśli tak to mogę wpaść z rodziną ponieważ z Krakowa na wasze tereny w wielu 13 nat sam się nie zapuszczę ;p
Mam pytanie czy motory o pojemności 600 i więcej też się wkalifikują bo jeśli tak to mogę wpaść z rodziną ponieważ z Krakowa na wasze tereny w wielu 13 nat sam się nie zapuszczę ;p
Jeśli chce Ci się jechać z prędkością rzędu 60km/h to pewnie tak :P