Siemka mam vapora i w nim cylinder 80ccm dysze 90, sprężynki malossi zielone,sprężyna centralna Top Racing+22 i dzisiaj przyszedł mi wariator malossi i po założeniu z rolkami 7g skuter ma bardzo wysokie obroty i wyje a słabo przyspiesza a prędkość jego to marne 70km/h realne to nie jest od za twardej centralki bo na seryjnej było jeszcze gorzej więc nie wiem co mam robić żeby polepszyć przyspieszenie i v-max może większą dysze założyć bo mój kolega ma cylinder 65 ni w nim dysze 90 i ma lepsze przyśpieszenie i v-max 80km/h więc może założyć 100 co o tym myślicie.Pozdr
Ej pasek poprostu wymien xD… hmm dysza chyba w tym wypadku nic nie da … ale ja jestem tylko noobem wiec mogę się mylic… pozdro
pasek mam jeszcze dobry.
A włóż sprężynę białą malossi co dostałem z wario.
właśnie dzisiaj włożyłem i trochę cięższe rolki 7,7g i się trochę poprawiło ale jeszcze ma bardzo duże obroty co myślicie mam założyć cięższe rolki bo pytałem się kilku ludzi co tez maja chińczyka i wario malossi z cylkem 80 to maja rolki 9g
Powinieneś spróbować skoro 0.7 g pomogło to może 2 g pomoże spróbuj nie stracisz najwyżej sprzedasz:)
Dziś wsadziłem rolki 8,5g to jeździć kiepsko przyspiecha gorsza a obroty prawie taki same same jak na 7,7g i na tych ma chyba najlepsze przyspieszeni, ale nadal przyspiesza kiepsko i mam mały v-max co mam zrobić i jak sprawdzałem świecą to jest prawie białą czyli dostaje za dużo powietrza taż Czy mam przestawić iglice czy dać większa dysze? A iglice to jak to podkładkę jak dam na sam dół to dostanie więcej paliwa czy powietrza.pozdr