Skutery.net i Skutery-info.pl upadło i nie działa?!

Nie wiem czy zauważyliście, ale skuterowo chyba załatwiło konkurencyjne portale. oba - Skutery.net i Skutery-info.pl są offline już od dłuższego czasu!!!!!

Chyba jednak nie .
Co do skutery-info to nie wiem ... byłem na jednym ich spocie - ekipa spoko , ale co do wortalu nie mam pojęcia, bo jakoś nie przydał mi do gustu .
Skutery.net to jest jedno z największych mediów skuterowych w Polsce i wątpie, że jakikolwiek inny wortal skuterowy mógłby im aż tak zagrozić, żeby upadli .
Co prawda przez ostatnie dwa lata owy wortal bardzo obniżył swoją jakość, ale nie aż tak, żeby upaśc, a na pewno nie przez skuterowo.com .
Może na skuterowo.com jest lepsza atmosfera ( mniej neokidów etc. ) , ale śmiało mogę powiedzieć, że na skutery.net wiedza merytoryczna użytkowników nt. Mechaniki skuterowej jest na wiele wyższym poziomie, niż ta sama wiedza użytkowników skuterowo.com i myślę, że ludzie, którzy na prawde są w temacie ( ja w tym siedzę już ponad 5 lat ) potwierdzą moje założenia.

Pozdrawiam .

No, już od kilku dni nie działają te strony...

Patryk wiedza na poziomie mechanicznym na s net na poziomie hehe dobre jaja...

Portal s net ma podobno jakis problem z serwerem wiec wroci :)

Wszelkie pogłoski o upadku skutery-info.pl są zdecydowanie przedwczesne i niczym nieuzasadnione. Żyjemy i mamy się dobrze, nikt nie jest w stanie nas wykończyć, a napewno nie s.net czy s.com, na których z merytoryką 'róznie to bywa'
Pozdrawiam,
aseg

Też jak patrze na forum skutery.net to mi sie wydaje wymarłe sądząc po datach ...

jak patrze, to Sqtery.com też czasami ma zamuły.

To forum to tez nie kwitnie poziomem po ostatnim dzieciaku. Mysle ze bana juz ma

Brawo za odkop ;)

skutery.net działa właśnie przeglądnałem tę strone.

brawo za refleks :) temat sprzed zaledwie roku, ale dobrze być poinformowanym z pierwszej ręki :)

Semir napisał:

skutery.net działa właśnie przeglądnałem tę strone.

fajnie..

Nie wiem czy zauważyliście, ale skuterowo
chyba załatwiło konkurencyjne portale.
oba - Skutery.net i Skutery-info.pl są
offline już od dłuższego czasu!!!!!
Kymco to moje HOBBY
Cytat

-> NAPISANO 1 ROK TEMU <-

Tamte portale mnie nie interesują. Ja wchodzę nieraz na Mielocha. I wiem, że nie tylko ja:-)