Witam powiedzcie mi jak np chce wziasc skutera na raty to place cos przy pierwszym razie? Czy pierwsza rata 0 %? I jaki jest dobry?? Bo ten co teraz mam to kaplica cos sie zepsulo bo nie chce odpalac na przycisk powoli sie wali w nim kolo przednie trzeba zrobic bo hamuje i dlatego jedzie 30 km na h. Plastiki polamane a kupilam go za 650zl okazja lecz jak przywiozlam do domu to szkoda gadac ma przejechane 14tys. Chyba lepiej nowy jak myslicie???
Zależy co to za sprzęt masz. A wracając do pytania.
To zależy, gdzie kupujesz na te raty. Jedni mogą dać Ci raty 0%, inni dać np. 5%. Jedni powiedzą, że pierwszą ratę zapłacisz np. za miesiąc, inni będą Ci kazać zapłacić od razu.
Zależy, od kogo bierzesz, po prostu. Chociaż, pewnie raty będziesz mieć oprocentowane, a pierwszą ratę zapłacisz od razu.
Moj sprzet to Tauris Samba 4t, ale na prawde ten koles nie dbal o niego tylko go niszczyl i zastanawiam sie nad kupnem nowego a tego sprzedac:/ musze w nim wymienic gaznik bo nie mam oryginalnej dyszy plus rozrusznik i cewka i do tego nie mam hamulca tylnego byl podkrecany wszystko bylo w nim robione a dalej nie hamuje:/