skuter z holandi

mam przywieziony skuter z Holandii i mam do niego tylko taką fakturkę jako dowód legalności a na konkurencyjnym forum wyczytałem ze już nie można rejestrować skuterów z fakturą czy to prawda ?? jak tak to da się jakoś wywalczyć zarejestrowanie ??

da się … bo w Holandii i Francji nie maja tak jak np. Niemcy , Brief … Ja Normalnie Zarejestrowalem Juz Tyle Motorow na Sama Fakture ze Loho …

dobrze ci kolega Marcin1992 mówi ja jak miałem kupić niedawno peugeota to koles go zarejestrował na fakture

tak ?? ze się dało to wiem tylko na innym forum pisali ze te czasy juz mineły :wink:

kuba278 napisał:

tak ?? ze się dało to wiem tylko na innym forum pisali ze te czasy juz mineły ;)

Wkręcali cie :-P Możesz spokojnie rejestrować ;-)

mozesz rejestrowac smialo … no mozliwe ze gdzieś tam wyczytales , ze te czasy juz minely , bo byl taki przelom , ze nie chcieli rejestrowac … ze niby juz wprowadzili brief w holandi , ale to tylko BAJKI !

W małych miejscowościach nie chcą;/ np u mnie nie. Sam chyba będe w takiej sytuacji ale wtedy wystarczy pokazać im papierek z warszawy. Koleś który sprowadza ma z wawy z wydziału transportu taki dokument jakie sprzety można rejestrować na fakture.
Urzędników trzeba prawa uczyć;|

PodLy napisał:

Urzędników trzeba prawa uczyć;|

i to chyba nie 1 raz. Pewnie ze można rejestrowac. {Pozdro