Wszystko zależy od zębatek też. Ja miałem am6 , i kolega też . Mój tak rwał na koło jak głupi , a kolega miał w RS zębatki na v-max i to ledwo się rozpędzało no ale 100 szło w serii…
PS. Dla mnie to jechać na tym ścigaczu , to wstyd . Wyobraź sobie mnie ( 190cm) na ścigaczu … Ja kocham supermoto/enduro . I nic tego nie zmieni … I zawsze będę je każdemu polecał !
Nie bierz kibla , kupuj jakieś supermoto . Na prawdę super zabawka … I do tego moim zdaniem ładniejszaa od tych pseudo ścigaczy . Ale każdy ma swój gust…
Na SM można tez lepiej stuncic niz na rs’ce czy tzr’ce… Osobiscie nic do nich nie mam ale jak scig to nie ponizej pol litra ;] a takie sm to idealnie trafione na nase polskie drogi Mi się właśnie podoba jak pierdza 2t
OMG to jest proste! lubisz jazdę w terenie i pier****nie się w błocie czy lubisz zapi*****ać ??? co chcesz to kupujesz ja akurat wole szybką jazdę od wariowania w błocie… wole robić wstyd autą na starcie itd. kupie większą pojemność to będę im w ogóle robił wstyd że aż miło mi będzie… aha i kibel to można prędzej powiedzieć na SM lub corossa… niż na tego pseudo ściga… bo na tamtym jak już to bardziej leżysz a na tym siędzisz praktycznie prosto… a typowe kible to skutery…
- Czy możesz tak nie najeżdżać po tych enduro jakby były ostatnią rzeczą na ziemi ? To że tobie się nie podobają to nie znaczy, że są do du.py … egoista
2. I wątpie że będziesz robił wstyd samochodom będąc na ścigaczu >_< bo to chyba normalne, że będziesz szybszy od samochodów ( tych normalnych )
enduro the best.
wjedziesz gdzie ci się podoba, czy kamyk czy inne gowno tego nie poczujesz. jak chcesz się obrocic a jest mało miejsca to wjezdzasz na kraweznik i masz all w dupie.
a co do ciebie adverion to mam wrazenie ze masz 11 lat i zobaczyles na parkingu z pod bloku jakiegos scigacza i się podnieciles jak kazdy maly chlopiec ;>
Dokładnie RudY, Courte i Favete
Danielson napisał:
Osobiscie nic do nich nie mam ale jak scig to nie ponizej pol litra ;]
Igzekli
Adverion, a mi żal ciebie :lol:
Adverion napisał:
i to wcale nie jest wolne bo wszystkie skutery w dupie zostawia…
Jak już wyżej pisałem, nie ma się czym szczycić, bo chyba przyznasz mi racje, że skutery 50ccm to po prostu wolne kible na kołach…
Adverion napisał:
a co ty chcesz od dźwięku 2T jest piękny…
W sumie teraz też mi się podoba, ale gdy pierwszy raz uruchomiłem swojego hRRa zrobiło mi się głupio, że to tak pierdzi :oops: Pewnie kwestia przyzwyczajenia…
Adverion napisał:
i ludzie mówią (nieznajomi mi jak i znajomi) O jedzie kretyn na kozie…
Haha… Debile… Ale swój trafi na swego :lol: Żyjesz wśród dziwnych ludzi… :570:
Adverion napisał:
kupie większą pojemność to będę im w ogóle robił wstyd że aż miło mi będzie…
Właśnie, WIÊKSZ¡ pojemność, a nie 50ccm w ścigu… :lol:
Adverion napisał:
kibel to można prędzej powiedzieć na SM lub corossa… niż na tego pseudo ściga… bo na tamtym jak już to bardziej leżysz a na tym siędzisz praktycznie prosto…
Nie wiem, jak ty siędzisz na kiblu (prawdziwym), ale ja nogi mam w pozycji przed resztą ciała, ty pewnie trzymasz po obu stronach kibla :lol: Czujesz się wtedy jak rajdowiec…?
Dobra kur.wa, zamknąć ryje :!: Kto co woli, dla każdego coś dobrego, czy to pseudo-ścig, enduro, sm, cross, MZta, Simson, Jawa czy motorynka - bierz co chcesz i chuj innym do tego
[ Dodano: 17-06-2009, 18:00 ]
Znaczy się ReKoRd (bo to twój temat) bierz Enduro bo to najlepsze rozwiązanie (czyt. posty na poprzedniej stronie z wyjątkiem Adveriona)
Xarmac - nie przesadzaj z tymi bluzgami …
Rekord - dostałeś dość odpowiedzi myślę ?
P.S. Jeszce jedno:
Ścigi czy enduro ( mówimy o markowcach, 50ccm ) jadą tyle samo ! Wszystkie mają AM6 ( oprócz Derbi ale różnicy i tak nie czuć ) więc nie pier***ie głupot :]
Reszta jest zależne tylko od zębatek i stanu zdrowia motorka
Właśnie RudY, zapomniałem to dopisać przy drugim cytacie :->
Co wy pierdze…licie:P Powiedzcie mi które enduro 50ccm leci 100? bo ja wam bez problemy wynienie psełdo ścigi:P
A po drygie zgodze że że kross dobra sprawa ale nie 50ccm. 50 to se można po leśnych drogach jeżdzić a nie w knkretnym terenie:PJeszcze jedno za dla sciga, szybciej wyrwiesz na niego jakąś laske niż na brudnego krosa xd
siwy24 napisał:
Co wy pierdze...licie:P Powiedzcie mi które enduro 50ccm leci 100? bo ja wam bez problemy wynienie psełdo ścigi:P
A po drygie zgodze że że kross dobra sprawa ale nie 50ccm. 50 to se można po leśnych drogach jeżdzić a nie w knkretnym terenie:PJeszcze jedno za dla sciga, szybciej wyrwiesz na niego jakąś laske niż na brudnego krosa xd
to powodzenia z takimi laskami.
głupie pindy. jeśli cie takie kreca to ok.
siwy24 z tymi laskami się zgodzę z tobą jak najbardziej… ja osobiście nie mam nic do crossów czy SM do tych większych pojemności ale te 50ccm czy nawet 70ccm to jest gówno i tyle… jak sprzęt w teren to tylko duża pojemność…
Xarmac nie wszystkie skutery pierdzą tak jak twój… akurat keewaye mają takie głosy totalnych kosiarek… chociaż TZR’ka na seryjnym wydechu tak samo… Ja po prostu nienawidzę tych crossów czy SM do pojemności ~70ccm beznadziejny dźwięk… jak na taki sprzęt słabe… to ba być mocne a nie słabe… bez +/- 30 KM to jest nic :-/ i właśnie te pseudo ścigi są bardzo fajne… i ja was nie rozumiem czemu wy tak jeździcie po tych pseudo ścigach… przecież są fajne… I to nie znaczy że jak wy takie coś macie to to jest The Best i nikt wam nie podskoczy itd. Cross czy SM to musi być duża pojemność i to ma ryczeć głośno żeby cię było słychać na dużą odległość :!: a czy nie fajnie zobaczyć jak jedzie koleś ścigiem i przejedzie koło was około 150km/h i słychać go na dużą odległość!? aż się w środku coś gotuje żeby takie coś mieć i tak popylać :!:
Favete no właśnie ty masz chyba 11 latek i jeszcze śmigasz w pieluszce a na kibel wsiadłeś… ty jeszcze idź na nocnik :lol: właśnie ten twój tekst mnie rozwalił enduro The Best… no ciekawe z czymś? chyba tylko w teren bo na drogę jest to szit :!: w teren to co innego… idź najpierw starej odrób na mleko i wytrzyj się z tego mleka na pysku a dopiero pisz … noobku
siwy24 napisał:
Powiedzcie mi które enduro 50ccm leci 100?
Opony supermoto, zmiana zębatek, brak wiatru i wczym problem ? Bo ja nie widzę :)
siwy24 napisał:
A po drygie zgodze że że kross dobra sprawa ale nie 50ccm
Czy ja mówię o crossach ? A poza tym - pokaż mi crossa 50ccm ... ja od początku mówię o enduro :) czyli lasy, łąki, bagna itd. itp.
siwy24 napisał:
Jeszcze jedno za dla sciga, szybciej wyrwiesz na niego jakąś laske niż na brudnego krosa xd
Favete napisał:
to powodzenia z takimi laskami.
głupie pindy. jeśli cie takie kreca to ok.
I tu po raz pierwszy muszę się zgodzić z Favete ;)
A poza tym - jeśli masz moto po to aby wyrywać "laski" ( czy tam się popisywać ) to gratulacje ode mnie i myślę, że większości motocyklistów.
RudY napisał:
A poza tym - jeśli masz moto po to aby wyrywać "laski" ( czy tam się popisywać ) to gratulacje ode mnie i myślę, że większości motocyklistów.
RudY żyjemy na takim świecie że wszystkie kretyny lecą na to jakie masz moto i plotkują o tym.. więc lepiej niech ci zazdroszczą niż mają mówić że jeździsz na enduro czy coś w tym stylu z kwadratową lampą z przodu... kretynów na naszej kuli ziemskiej nie brakuje... niestety teraz tak jest że każdy patrzy jakie masz moto i obmawiają puszczają plotki a szczególnie te gówniarze ... nie wiem jak ty ale ja bym wolał żeby mi zazdrościli (chociaż nienawidzę się przechwalać) niż mają mi ubliżać że mam takie czy siakie moto...
Aha i większość jest takich dziewczyn teraz że lecą na moto twoje dużo jest takich "pind" a raczej większość :roll:
Proponuję zamkniecie tematu bo spam się robi i każdy wypisuje głupoty po woli..
-
Adverion napisał:
bez +/- 30 KM to jest nic :-/
Jechałeś chociażby na +15kM ? Ja mam w DT 25kM i wiem co to potrafi ( nawet na torze MTX ) więc nie pier...nicz
Adverion napisał:
i właśnie te pseudo ścigi są bardzo fajne... i ja was nie rozumiem czemu wy tak jeździcie po tych pseudo ścigach.. przecież są fajne...
Kolejna egoistyczna wypowiedź
Adverion napisał:
I to nie znaczy że jak wy takie coś macie to to jest The Best i nikt wam nie podskoczy itd.
Ja osobiście tak nie twierdzę i każdą wypowiedź staram się podeprzeć faktami
2. Adverion przesadziłeś z tymi bluzgami do Favete >_< no po prostu porażka !
Warn i tyle ...
3. Zamykam temat bo się syfek robi :P
EDIT:
Kurde taki spam, że nie nadążam odpisywać :P
Adverion napisał:
nie wiem jak ty ale ja bym wolał żeby mi zazdrościli (chociaż nienawidzę się przechwalać) niż mają mi ubliżać że mam takie czy siakie moto...
Osobiście - na takich sram ( przepraszam za wyrażenie )
I nie przez to, że twierdzą, że ja mam coś słabego/nie fajnego - tylko przez to, że myślą, że oni są najlepsi, mają wszystko najlepsze i to co oni mówią to jest prawda i koniec ...