Skuter stracił moc

Witam jade dzisiaj skuterem 45km/h delikatnie przyśpieszam do 50km/h a tutaj 48 km/h i prędkość spada do 42km/h odejmuje gaz i znow dodaje i znow tak samo , podczas zapalania są wyższe obroty bo podkręciłem i też gaśnie (tylko jak stoi w miejscu) , Próbuje ruszyć dodaje gaz i trzymam na gazie gdzieś 3 sek i dopiero zaczyna jechać taki opuźniony start. Pomocy skuter 2t

A i jeszcze jedno z kopniaka nie chce wogule odpalić tylko tak pyrknie i nic tylko z gazem musze kopać.
Nowy gaźnik wyregulowany, nowa świeca

??

jak idzie na gume ? od razu cz y oporem?

co ?

"Witam jade dzisiaj skuterem 45km/h delikatnie przyśpieszam do 50km/h a tutaj 48 km/h "

Wydaje mi się, że tego należało sie spodziewać pomiędzy 45 a 50 :):):)

Raven napisał:

\"Witam jade dzisiaj skuterem 45km/h delikatnie przyśpieszam do 50km/h a tutaj 48 km/h \"
Wydaje mi się, że tego należało sie spodziewać pomiędzy 45 a 50 :):):)

48czy 47 coś tego około nie musi to być do 0.0001 +- km/h w Pracy pracuje do 0.01 mm więc wiem co to dokładność .
To pomoże ktoś

może moduł ci pada, może filtr paliwa nie jest drożny, może gaźnik sie przytyka a może własnie go zalewa, może masz przebicie na iskrowniku.. jest dużo opcji.

moduł jest chyba od rometa 747 albo 767 2t mam też sportowy zakupiony zmienie go jutro i dam znać