benekpe napisał:
Większość skuterów 72ccm poleci realne 90km/h - więc 125ccm powinien jakieś 150km/h :-)
No i proszę, jak bardzo się taki człowiek nudzi z tym swoim japońskim sprzętem, że szuka tego kontaktu... gdziekolwiek. :P
A już się żegnał, już odchodził na dobre, jeno linki z wojaży swych miał wstawiać tutaj i niby tylko zaglądać, by zaglądać tylko, a tu proszę, masz ci znowu... z liścia w twarz.
Kolejny łobuzowaty, którego umysłem zawładnęło... K Y M C O. :D
Michale, bez żadnej tam urazy do Ciebie, ale my tutaj mamy swoje do rozliczenia z niejakim... Bernardem i Sebastianem nawet. :P
Bernard, jesteś tak nudny i przewidywalny, że nie chce mi się z Tobą nawet gadać, ale bez Ciebie to forum będzie znacznie już *uboższe*, więc właściwie to nawet dobrze, że jesteś tutaj. :P
Wombat, weź może ogarnij szerzej ten temat, bo ja mam plan wsadzić sobie silnik z Peugeota 309 GTi do... Poloneza. :D
Bebechy już czekają jakiś czas (miałem takiego, a jakże by inaczej być mogło) i po tym swoim tutaj, tzw. projekcie skuterowym, mam zamiar wejść w... Poldo-Puga. :D
I znowu szalejemy w wątku jakiegoś człowieka, który przyszedł tutaj, nawet kulturalnie się pyta, a my robimy swoje dalej i jak zawsze, każdy po swojemu. :P
Instrukcje serwisowe i to różnych producentów (poniekąd takiego samego silnika), mówią o różnych wartościach luzów zaworowych. Niestety, ale trzeba przekopać sobie tę naszą... *globalną wioskę* i szukać jedynej możliwej, jedynej sprawiedliwej, nawet jedynej sensownej odpowiedzi, a potem pójść i zrobić sobie tak, żeby to jakoś sensownie jechało. 0,06 i 0,08 ? Dłubaj i udzielaj się tutaj, bo to jest *jakaś tam*, ale jednak *społeczność*. :D