skuter przerywa

witam , wymieniłem moduł na nowy , wszystko zgodne z opisem , nawet na stronie pisalo ze pasuje do mojego skutera , a więc wymieniłem i teraz skuter jedzie max 40 km/h i strasznie przerywa ,slychac jakby chcial sie na wyzsze wkrecic i jak probuje to przygasa, prosze o pomoc

wymieniłeś pewnie z odblokowanego na zablokowany

http://motocyk.pl/pl/p/Odblokowany-modul-TUNING-KEEWAY-CPI-i-inne-2T-okazja-/555 czy aby napewno??

A wsadź stary i zobacz. jezeli na starym ok to modul albo ablokowany albo nie do twojego modelu.jaki masz skuter?

keeway flash 50 , jeżeli jest napisane na stronie że tuning odblokowany to chyba sie nie mylą , i pisze ze to do mojego modelu , wydaje mi sie że moze tu chodzic o dysze większą ?.

dawkacpi napisał:

wymieniłeś pewnie z odblokowanego na zablokowany

Nie..

pejson17 napisał:

keeway flash 50 , jeżeli jest napisane na stronie że tuning odblokowany to chyba sie nie mylą , i pisze ze to do mojego modelu , wydaje mi sie że moze tu chodzic o dysze większą ?.

Nie.. Moduł musi być pod inny model skutera, z tego co pamiętam miałem podobne objawy jak sprawdzałem moduł z 4t do 2t :E

masz zly lub sfatygowany jezeli dasz stary ten z blokiem i bedzie lepiej to reklamuj ten zakupiony