Skuter nie odpala !

Witam, mam skuter nie chcial odpalać , wyczyściłem dziś gaźnik , zapalił ale jak się doda gazu to się dusi i jak się puści gaz to zgaśnie , co może być tego powodem ?

Fajnie, że masz skuter, ale daru przelewania myśli na słowo pisane, to raczej nie posiadasz.
Weź opisz porządnie problem, marka skutera itp.

Napisz co to za skuter, chociaż czy 2t, czy 4t, my nie jesteśmy wróżkami Jowitami, co wiedzą z góry, że Polska zremisuje z Grecją i że Szczęsny wykona taką chorą akcję. Napisz co to za machina to będzie łatwiej pomóc.

Jest to skuter Kingway Martinelli 4T, mam taki problem,że od kilku dni nie chciał odpalać , pojechałem przedwczoraj do sklepu i już z powrotem do domu musiałem pchać, wczoraj wyczyściłem gaźnik czy dostaje paliwo, filtr paliwa jest git , odpalił i odpala normalnie ,ale na stopkach chodzi dobrze koło się kręci jak głupie, zrzuce go ze stopek dodam gazu się dusi i jak puszcze gaz to zgaśnie.

Ja tak samo miałem wymień świece lub zobacz gaznik bo w serwisie to mi zmienili gaznik i swiece na nową wymienili

Ja w korkach nie stoję!

no dobra , ale wyczyściłem gaźnik i świece także , ale została mi taka część jak czyściłem i nie wiem z bardzo od czego ona jest : wejdzcie na ten link :
file:///C:/Documents%20and%20Settings/kamyk.XSXSXS-0D4B538D/Pulpit/Zdj%C4%99cie0003.jpeg.jpg

taka część mi została !

^ Nie wierzę, że to zrobiłeś... (link)

Kozacki link ;) Miażdżysz chłopie ;)

Sorry za offtop, ale Madi, gdyby nie ta "chora akcja" Szczęsnego to by pewnie 2:1 było.

no to panowie słucham jak tu dodać zdj bo nie wiem , jedyny pomysł jaki mi przyszedł to tamten u góry !

Przecież dodałeś link do swojego dysku na komputerze.
Musisz wrzucić zdjęcie na jakiś serwer np. imageshack.us i wtedy podaj link.

http://imageshack.us/gal.php?id=sJSokuXX0M_iyaWTm6bQ3N7Lo83b2pU

PROSZĘĘ !!! TAKA CZĘŚĆ MI ZOSTAŁA ZNACZY LEŻAŁA TAM NA SILNIKU , wie ktoś od czego ?

No koledzy wiecie co to za część tam na zdjęciu ?