Witam otoz mam problem wracajac z mama z pracy skuter mi zgasł i nie chcejechac odpalic odpala ale nie chce jechac : c co to moze byc ?
zajrzyj do przekładni :0
Tak jak kolega wyżej. Jeśli silnik normalnie pracuje i wkręca się na obroty a skuter mimo to stoi w miejscu to pękł pasek napędowy.
witam ja posiadam derbi gp1 dzis ruszyłem sobie do sklepu jechał normalnie a gdy wyszedłem ze sklepu odpaliłem wsiadłem i 20km na h zajechałem do domu sprawdziłem gaznik filtr powietrza i paliwa rolki są nowe w marcu wymieniane czy to może byc wina paska klinowego ????? dos długo na nim jezdze ok 3lat przy wymianie rolek pytałem mechanika czy nie czas na ten pasek ale mowił że nie jest tragiczny silnik normalnie sie zachowuje odpala wyje wiecej nie pojedzie niz 20km/h
moon7100 napisał:
witam ja posiadam derbi gp1 dzis ruszyłem sobie do sklepu jechał normalnie a gdy wyszedłem ze sklepu odpaliłem wsiadłem i 20km na h zajechałem do domu sprawdziłem gaznik filtr powietrza i paliwa rolki są nowe w marcu wymieniane czy to może byc wina paska klinowego ????? dos długo na nim jezdze ok 3lat przy wymianie rolek pytałem mechanika czy nie czas na ten pasek ale mowił że nie jest tragiczny silnik normalnie sie zachowuje odpala wyje wiecej nie pojedzie niz 20km/h
Tak trudno założyć swój wątek i opisać problem czytelnie ? Twojego tekstu aż się czytać nie da.
No tak tylko że u kolegi wogle nie rusza a mój jeszcze ruszy i dla tego mnie zastanawia jak by pasek pękł to by nie ruszył czy jest juz tak starty ze sie po prostu ślizga i wczesniej szarpał teraz też szarpie albo jak miałem pasażera to ciężko było mu ruszyć
Dzięki Kapuchon : )