Skuter na początek

Siemanko , witam miłośników marki Zipp i nie tylko . Mam do was kilka pytań a może nawet mały problem : | . Dopiero zaczynam swoją przygodę ze skuterami :) , lecz od razu chciałem skutera Zipp . Po prostu jakoś ta marka przypadła mi do gustu i bardzo dużo moich znajomych i innych osób ją poleca . Na początku przyszłego roku no maj/kwiecień ide wyrabiać prawko kategorii AM . Byłem dziś w salonie Zipp i przypadły mi do gustu dwa modele , lecz nie wiem czy kupić skuter w tym roku czy w przyszłym . Napiszcie czy warto kupić go w przyszłym roku bo taki mam zamiar . Czy ceny w ciągu sezony się zmieniają czy na początek roku Zipp wydaje nowe modele na rynek itd , itp . Wszystko co wiecie i co mogło by mi pomóc proszę a byście napisali w komach :)) . Ograniczenie cenowe to 3000 zł . Tyle max moge zapłacić. Jestem w dołku i byłbym bardzo szczęśliwy jeżeli byście mi pomogli . DZIĘKI !!!

Właściwie to nie wiem o co Ci chodzi ?.Już przecież zdecydowałeś że kupisz skuter marki Zip,w czym niby mamy Ci pomóc ?,utwierdzić Cię w przekonaniu że dokonałeś właściwego wyboru ?.Nie wiesz kiedy masz kupić skuter,w tym może w przyszłym roku ?,najlepiej kup w 2018,może wtedy będą tańsze.

Skąd to przekonanie wyższości Zippa nad innymi markami?
Po co przepłacać za Zippa? Kup coś z Biedronki - będziesz miał taką samą jakość a cena zdecydowanie niższa!
Coraz więcej firm bije się o to by swoje produkty sprzedawać w Biedronce. Chińscy importerzy skuterów marzą o tym, by ich wyroby były sprzedawane w tej największej sieci sklepów w Polsce!
Podobno w Żabce też są niezłe promocje - spróbuj tam sprawdzić.
Sorki za sarkazm, ale czasami nie potrafię się powstrzymać.

Jeżeli chcesz kupić nowy skuter, polecam jesień ewentualnie wczesną wiosnę. W tym czasie ceny są najniższe (wietrzenie magazynów).
Zipp, romet, czy junak - są to polskie firmy, ale ich produkty pochodzą z dalekiego wschodu. Wybierz to co ci się podoba i czego serwis jest najbliżej.