Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

Ty jutro idź do kościoła się modlić a nie :mrgreen:
BTW. Ale jak patrzę na tego Speeda w twoim avku to aż się we mnie gotuje … MOGŁEŚ GO WYREMONTOWAÆ :!: izolacją byś przecież skleił karter i było by pięknie :!:

Tam nie bylo co do czego kleic dziury w plastikach byly :smiley: a karteru nie daloby się skleic bo tez odlamany bym musial kupić wszystkie plastiki zawieszenie przod/tyl nowa rame nowe mocowanie silnika, nowy karter kiera mostek i inne pierdoly xD

A crashe to takie brudne sa one sa normalnie biale ;PP
A ja nie chodze do kosciola ani na religie wiec mogę :PP

Danielson napisał:

A ja nie chodze do kosciola ani na religie wiec mogę :PP

żyd ? :-x :-D

Danielson napisał:

A crashe to takie brudne sa one sa normalnie biale ;PP

Jeśli faktycznie są białe to nie są zły ;-)

Danielson napisał:

Tam nie bylo co do czego kleic dziury w plastikach byly :D a karteru nie daloby się skleic bo tez odlamany bym musial kupić wszystkie plastiki zawieszenie przod/tyl nowa rame nowe mocowanie silnika, nowy karter kiera mostek i inne mam wszy i nie rosnę xD

W skrócie mówiąc cały skuter byś musiał nowy kupić :mrgreen:

Wyciagnelem stare lagi i mam pare problemow. 1 Ośka od starych lag jes o 3.5 cm za krotka wiec jutro do tokarza niech mi nowa dorobi. 2muszę podkladek nawalic bo ma luz kolo bo slimaka nie ma. 3 lozyska nie mialy koszyczkow tylko najebane w tawocie byly no i na okolo 30 kulek od dolo 10 bylo od gory 4. Jutro wszystko zalatwie i zloze do konca. Siatka, zacisk jeszcze nie doszly ;/ będzie pompka od speeda + oplot :smiley:

Na prośbę autora. ZAMYKAM TEMAT!!!