nie podejdzie w jakim sesie? co nie pasowalo ?
Zobaczysz jak będziesz montował dokładnie co było nie tak nie pamietam ale coś mi się kojarzy, że była za szeroka
jeśli felga byla za szeroka to ja nie mam się o co martwic bo u mnie jak przylozylem to bylo widac ze nie jest za szeroka ew. za waska ale to się tuleje dotozcy i będzieo k
no git teraz, nie to co ten różowy :P… Ale z tą dziurą z prawej górnej strony czachy, to dziechta na maxa jest. Trzeba było to zakleić teraz przed malowaniem :D…
Nie no kolor apetyczny Ale czy na długo ? Kiera tu by się przydała, z mostkiem tym niskim
a fele powinny podejsc . w miejsce świateł czerowny siatex i ssi !
Kiere sprzedalem bo mi wygodniej na seri tez mysle ze fele podejda ale opony nie mma zalozonych i jeszcze nie sprawdźe. bo tyl na pewno podejdzie :PP a siatex bym dal
dobry pomysl
Danielson napisał:
jeśli felga byla za szeroka to ja nie mam się o co martwic bo u mnie jak przylozylem to bylo widac ze nie jest za szeroka ew. za waska ale to się tuleje dotozcy i będzieo k ;) Obrazek
Ja jak zakładałem fele od joga to była za wąska i najebałem podkładek i jest zajebiście. ;-)
wilus88luki - przecież tą kiere to mi opchnął za te felgi. :mrgreen:
omg innego koloru to nie mogłeś kupić … i ty chcesz do tego jeszcze czerwony…
woda i ogień … to chyba jakoś nie pasuje do siebie co ? :mrgreen:
Jak już to z tym niebieskim będzie dobrze wyglądał jedynie biały… a najlepiej jak by był czerowono biały… Patriotycznie
A jak zrobisz przód niebieski a tył czerwony to będzie wyglądał jak jakiś po wypadku i tył by miał kupiony jakiś używany i tylko założony żeby tak sobie było… beznadziejnie będzie jak dasz do niebieskiego czerwony :-/
Najlepszym rozwiązaniem będzie czerwono biały :mrgreen:
Wiecie jaki mialem pomysl. na te niebieskie wszystki ranty na okolo lampy itd czerwonym psiknac takie ramki jakby
Tak … ale jak już się do tego będziesz chciał zabrać przyjdzie Ci nowy pomysł pewnie
dzis chcialem to robic ale -16 w garazu mnie odstraszylo xD
Adverion napisał:
woda i ogień ... to chyba jakoś nie pasuje do siebie co ?
A właśnie, że będzie dobrze wyglądało. Kontrasty bardzo dobrze się komponują ;)
Dywersant napisał:
A właśnie, że będzie dobrze wyglądało. Kontrasty bardzo dobrze się komponują ;)
no tak, biały z czarnym, niebieski z czarnym, biały z czerwonym itd ładnie się komponują ale nie niebieski z czerwonym...
przynajmniej nie taki odcień...
gdyby były to jakieć perłowe ciemniejsze kolory to ok ale nie te.
tak według mnie.
Ty Daniel … ty go w końcu zmienisz czy nie ?
na moje to będzie wyglądać jak magnes
wiktor24 napisał:
na moje to będzie wyglądać jak magnes :-D
No racja :P na cipki :D
eee na ch*ja…
chodziło mi o kolorystykę
jak do tego niebieskiego dasz czerwony to mi będzie jechało to wiochą … sam nie wiem czemu no ale jakoś … Tak jak by był składany ten BWS z kilku innych :-/
Dobra nie pierdziel bo to nam ma się podobać a nie tobie ! rób jak my każemy :!: :mrgreen:
podac ci numer konta na przelewy ? :>Adverion napisał:
Dobra nie pierdziel bo to nam ma się podobać a nie tobie ! rób jak my każemy :!: :mrgreen: :-P