Czemu przemalowałeś?
Eeej, bez kitu ładna jest
O niebo lepiej … Jasiu226, Jeszcze się pytasz ?
Jutro moze bd felgi 12tki to od razu dam opony ze speeda bo mam w bdb stanie pomaluje na czerwono felgi i założę ;D
brzydko…
bo zielone felgi teraz nie pasują ! xD musisz te 12 szybko montować
a czerwone felgi do tego niebieskiego mi się jakoś nie widzą… ;/
Tylko nie wstawiaj fot tych felg w takim stanie jaki Ci wysłałem :lol:
Kolor fajny
Mafioz, będzie pasowac bo dupsko będzie niebiesko czerwone
AVE !
Hahahahaha :PP dobre :PP ze speedem tez cos bylo chyba 666 post jak go skonczylem xD Co twierdzicie ze czerwony (kolor zwie się ferrari style) nie będzie pasil do tego psiarskiego niebieskiego ?
RudY napisał:
AVE !
Szpammmerrrr :-P
Danielson powiem ci szczerze masz cos z głowa.
Rudy a co do tych postów to zobacz sobie ile jest w moim temacie o hrr
Dlaczego w czaszce w górnym prawym rogu jest taka prostokątna dziura ??
Bo to sucz i daniel sobie tam wkłada.
Efekt probowania z kumplem zrobić gwiazdy s6 w czaszy w sylwka nad ranem xDkrzysiek508 napisał:
Dlaczego w czaszce w górnym prawym rogu jest taka prostokątna dziura ??
No teraz wygląda o niebo lepiej i na 12tka też pewnie się polepszy ,ale Danielson najlepiej zainwestuj w 10 kompletów plastików każdy w innym kolorze i zmieniaj co tydzień :mrgreen: Pozdro
Danielson napisał:
Efekt probowania z kumplem zrobić gwiazdy s6 w czaszy w sylwka nad ranem xD
a co szpachla i żywica się skonczyłaż? :lol:
mi się wydaję że ten czerwony nie będzie pasować ;p… Daj może nie wiem jakieś białe albo czarne ;p?
Bida w domu xD a czerwony mam xD i w dodatku lakier a nie sprej :PCourte napisał:
Daj może nie wiem jakieś białe albo czarne ;p?
Nie zywicy i szpachli niemam tzn jest ale kurwa w ta pizdziawe by schlo xd kokpit juz 5 dzien chyba schcnie xD tam w tle na focie widac xD
nie odwalaj znowu fuszery i nie maluj na czerwono bo będziesz potem przemalowywał, czerwony z tym niebieskim to padaka będzie ;/
to co kurwa polerke? xD