Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

Harnik95 napisał:

http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peugeot/Trekker_50/81675 Zrob tak jak tu to będzie kozak ;d

pfff....

Ja Ci polecę inny projekt, może jak sprzedasz auto to starczy, a jak nie to jeszcze dom sprzedaj. Projekt dość skromny, na twoją kieszeń :D

Wtedy będziesz kozak :P

pikus napisał:

Projekt dość skromny

Bo taka jest prawda nie jest ten project az taki drogi :D Szczerze nie jest zły ale lepsze widziałem :D

Moim zdaniem ten bordowy kolor to porażka a tak to fajna maszyna :slight_smile:

moja lampa :stuck_out_tongue_winking_eye:

Masz nauczkę, jak już spakowałem stelaż do wysyłki to mówiłeś żebym nie wysyłał, zaoszczędził byś teraz na lampie i plastikach :573:

Ten prodźekt co podał pikus, to jakaś porażka wizualna jest… kolory z du.py… zawiecha z du.py… tył z du.py… siedzenie badziewnie obite… Jednym słowem beznadzieja! Nie rób tak :wink:

[ Dodano: 01-01-2010, 19:05 ]
Ty mułku, sprzęt w zime picuje się, a nie jeździ :stuck_out_tongue:

Jednym słowem to co i twoje solatio, dziwie się tylko że ci się rama nie złamała bo w tych media expertowych skuterkach to norma :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 01-01-2010, 19:09 ]
A co do tego twojego projektu customowego o ile nie skończy się tak jak stuntowy :slight_smile: zdecydował bym się na horizontala na tarczy, ale ac, bo chłodnicy za bardzo w boosterach nie ma gdzie wciskać, ale tarcza musi być, bo nawet wtedy skuter dostaje takiego uroku ^^

pikus, przemyśl swoje słowa, bo nie wiesz, co piszesz. Cyba z Cb jeszcze procenty nie wyleciały, ogranicz picie :stuck_out_tongue: Za tą kasę, co gość władował w tego BWS’a, to mógł to znacznie lepiej zrobić, a nie tyle niedoróbek zostawić :wink:

Jakby choć trochę myślał to by tyle nie władował :smiley:

SiWy napisał:

po mojemu to cos co wygląda jak wzmocnienie zrobione z blachy się pokrzywi

Niestety miałem racje. :roll:

Nie siwy. Poprostu wlozylem tylko srube i zapomniałem zakrecic nakretka i poprostu wyleciala sruba xD

Danielson napisał:

Nie siwy. Poprostu wlozylem tylko srube i zapomniałem zakrecic nakretka i poprostu wyleciala sruba xD

jak napisałem wcześniej

SiWy napisał:

Jakby choć trochę myślał to by tyle nie władował :-D

xD a p.s hebel zrobiony w polowie juz koleczko blokuje ladie pieknie :smiley:

tylko szkoda że po rozbiciu lampy :smiley:

Danielson szczere słowa, paprasz całą sprawe :smiley: robisz wszystko na przypał i tak kończą Twoje projecty :smiley: sorry jak uraziłem :smiley:

Danielson, mówiłem, wpierw wyszykuj sprzęt, a potem lataj. Gdzie głoważ… :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 01-01-2010, 22:14 ]
i masz efekty :stuck_out_tongue:

Dywersant napisał:

Danielson, ..... Gdzie głoważ... :-P

.... w chmurach jak to Danielson

Danielson, tak się nadaje do stuntu, jak magnus solatio na draga :lol:

pikus napisał:

magnus solatio na draga

Ze swapem i wzmocnioną ramą się nadaje :D

No … Daniela też by trza wychować od początku to też by się nadawał :wink:

Tu wzmocnienie nic nie da, te ramy takie są że jak mój kumpel przejechał po tym progu zwalniającym to się złamała rama.