Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

Danielson napisał:

bo on nawet mocowan juz nie ma

Dbasz o sprzęt... Najbardziej szanowani stunterzy w tym kraju dbają o sprzęty, na których latają, więc weź z nich przykład ;)

Dywersant napisał:

Danielson napisał:

bo on nawet mocowan juz nie ma

Dbasz o sprzęt... Najbardziej szanowani stunterzy w tym kraju dbają o sprzęty, na których latają, więc weź z nich przykład ;)

YY no niewiem czy dbaja ;/ dam taki przyklad ostatnio na zlocie chlopaki z FRS Zamosc rozjebali Zongszena (chinskie 250) a Raptowny zatarl suzuki ;p;p;p wiec

A takie gowno mam dbac? wez przestac a tak wgl to mocowan wczesniej nie bylo xD byly plastiki nie skrecane tylko jeden do drugiego przyklejony :smiley: zmieni się kiedys sprzet to się będzie dbac :smiley:

Danielson napisał:

zmieńi się kiedys sprzet to się będzie dbac :D

Tak tylko mówisz :)

Oj ciii daj pomazyc xD :smiley: o speeda dbalem :smiley: HA !! a to ma jezdzic a nie wyglądac :PP

Danielson napisał:

a to ma jezdzic a nie wyglądac :PP

Jak nie będziesz dbał to nie będzie ani jeździć ani wyglądać :)

Dobra rudy wjechales mi na ambicje ojciec o 15 przywiezie mi zywice szpachle i więcej lakieru i reszte plastikow pokleje i pomaluje a tu macie kiere z czacha zamontowane prawie i niedokonczony zadupek

ale guffnoo

Dobra powiem prawdę nawet ładnie wygląda nie sądziłem że ten kolor będzie tak pasował.

Jakos dziwnie wygląda to ;D

Mnie by stara wygonila z domu jakbym pomalowal skuter na ruszoffo :lol:

Mi taki się nie podba ;( , moj kumpel w roxie ma taki ciemniejszy rozowy ale w metaliku z brokatkiem, miodzio wygląda, a ten taki blady jakis
:573: :573:

Ale się swieci ha ! :smiley:
A mnie nie wywalila bo nie widziala :smiley: ona nie wie w ogóle ze ja mam nowy moto po tamtym wypadku xD

W kit wygląda :smiley: jeszcze lagi pomaluj albo polera :smiley:

Hah ! To dzięki mnie tak wygląda :smiley:
Ale rotfla z tego mam XD
Jak to wygląda ! :smiley:

Danielson napisał:

ona nie wie w ogóle ze ja mam nowy moto po tamtym wypadku xD

Jakim kurde cudem o_O

Bo ma na mnie wyjebane?? ja z nia tylko czesc czesc i czy jestem glodny czasem się spyta xD
Lagi nie !! One sa krzyfe i maja luzy xD
A moze jakieś wlociki ? :smiley:

Bo ma na mnie wyjebane?? ja z nia tylko czesc czesc i czy jestem glodny czasem się spyta xD

To fajnie macie ;o

Lagi nie !! One sa krzyfe i maja luzy xD

Też fajnie masz :D

Danielson napisał:

A moze jakieś wlociki ? :D

Ale fajne :D

mam wzory takich krzywych gwiazdek gdzieś w domu moze take ? :smiley:

[ Dodano: 29-12-2009, 13:46 ]
ojciec 13:43:58
mam silnik

AHAHAHA !!! :smiley: o 15 będzie to montuje :PP

Z ojcem przez gg, z matką no-life :stuck_out_tongue: Nie no fajnie :smiley:

Krzywe gwiazdki ? Jak są jakoś normalnie krzywe, a nie tak jakbyś rysować nie umiał to rób :stuck_out_tongue:

nie no z kompa te gwiazdki tak jakby kopnieta gwiazdka xD