Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

Na huja czyscic ;D jutro z rana będzie nowy silniczek dojdzie :smiley: tylko podlaczyc i smiagac :smiley:

wiedziałem ze nie sprzedasz BWS’a a tak mówiłeś na pewno sprzedam !! a widzisz A NIE MÓWIŁEM :smiley:

Danielson napisał:

jutro z rana będzie nowy silniczek dojdzie :D tylko podlaczyc i smiagac :D

Jakim cudem ci przysyłają w wigilie silnik :shock:

Co prawda normalnie jutro poczta pracuje tylko krócej :wink:
To samo na gg mu powiedziałem bo jak dzisiaj wysłał to nie dojdzie tak od razu :stuck_out_tongue_winking_eye: :wink:

Jedna wczoraj wyslana paczka juz doszla teraz tylko na druga czekam :slight_smile:

I coś Dosłaż :stuck_out_tongue:

Ni huja ;( nie doszla. :frowning: kurwa. A i montuje lagi po weekendzie od trekera tj daje lagi od yamahy i trekla do warsztatu i mi sztyce przespawaja zjednych do drugich i bd mial lagi z 2008 roku i tarcza :smiley: Wiem ze niby jakieś trekle mialy UPsidedowny ale nie wiem jak sprawdzić czy to tez sa :smiley:

Danielson napisał:

Ni wacuś ;( nie doszla. :( kurczę pieczone. A i montuje lagi po weekendzie od trekera tj daje lagi od yamahy i trekla do warsztatu i mi sztyce przespawaja zjednych do drugich i bd mial lagi z 2008 roku i tarcza :D Wiem ze niby jakieś trekle mialy UPsidedowny ale nie wiem jak sprawdzić czy to tez sa :D

Wiesz co to są upside down'y ? :roll:

Najprościej mówiąc chodzi o to że szerzej jest na górze :smiley: Wtedy jest upside-down. Jak jest odwrotnie to jest standardowe zawieszenie :stuck_out_tongue:

Normalne czyli Downside Up
A te inne czyli Upside Down:

Wchodzą od dołu, a nachodzą z góry po prostu :b

Masz jeszcze jedne zdjęcie już z założonymi :smiley:

RudY, te pierwsze to też upside-downy :stuck_out_tongue:
A na tej Yamaszy nie widać tego za bardzo bo są osłony :smiley:

Dobra to moje sa zwykle. Ale i tak mam nadzieje ze bd się dobrze sprawowaly wymienilem olej na twardy razem z uszczelniaczami wiec styka ;]

RudY, te pierwsze to też upside-downy :-P

Mi chodziło o to, że drugi rodzaj a nie fota :P
poprawiłem to tam już :D

Swieta swieta i kurwa po swietach:
Obecny stan bałsterixa

Przecież jeszcze sa święta :stuck_out_tongue: I maluj go na moro a nie jakis syfiasty czerwony :564:

Danielson napisał:

Swieta swieta i kurczę pieczone po swietach:

Dzisiaj jest dopiero pierwszy dzień świąt :-D

A czemu Ty Buuzterka rozebrałeś na zimę? Chcesz żeby u zimno było? :-D

czeka na kuriera z silnikiem :smiley:
A i do 18 stycznia czyli do moich feri dojda nowe części tj:
-klatka
-stelaz robiony do seryjnego stelazyka (taki sam jak ma panczo)
-Pozniej się skompletuje plastiki i pomaluje :wink: + crashe i dzida a w pon lagi z tarcza dojda

Daniel Ty mnie rozwalasz, dopiero dzisiaj się w sumie zaczęły święta :smiley:

Dla mnie swieta sa tylko jak prezenty się dostaje reszte jebac XD juz tylko ojcu 150 wisze ide do babki moze sypnie kase :smiley: bo muszę mieć kase jeszcze na stelaz i klate ;]

<tu był spam :smiley: usunąłem go perfidnie :slight_smile: / RudY >
P.S. Kupuje stelman od pikusia ;D