Na huja czyscic ;D jutro z rana będzie nowy silniczek dojdzie tylko podlaczyc i smiagac
wiedziałem ze nie sprzedasz BWS’a a tak mówiłeś na pewno sprzedam !! a widzisz A NIE MÓWIŁEM
Danielson napisał:
jutro z rana będzie nowy silniczek dojdzie :D tylko podlaczyc i smiagac :D
Jakim cudem ci przysyłają w wigilie silnik :shock:
Co prawda normalnie jutro poczta pracuje tylko krócej
To samo na gg mu powiedziałem bo jak dzisiaj wysłał to nie dojdzie tak od razu
Jedna wczoraj wyslana paczka juz doszla teraz tylko na druga czekam
I coś Dosłaż
Ni huja ;( nie doszla. kurwa. A i montuje lagi po weekendzie od trekera tj daje lagi od yamahy i trekla do warsztatu i mi sztyce przespawaja zjednych do drugich i bd mial lagi z 2008 roku i tarcza
Wiem ze niby jakieś trekle mialy UPsidedowny ale nie wiem jak sprawdzić czy to tez sa
Danielson napisał:
Ni wacuś ;( nie doszla. :( kurczę pieczone. A i montuje lagi po weekendzie od trekera tj daje lagi od yamahy i trekla do warsztatu i mi sztyce przespawaja zjednych do drugich i bd mial lagi z 2008 roku i tarcza :D Wiem ze niby jakieś trekle mialy UPsidedowny ale nie wiem jak sprawdzić czy to tez sa :D
Wiesz co to są upside down'y ? :roll:
Najprościej mówiąc chodzi o to że szerzej jest na górze Wtedy jest upside-down. Jak jest odwrotnie to jest standardowe zawieszenie
Normalne czyli Downside Up
A te inne czyli Upside Down:
Wchodzą od dołu, a nachodzą z góry po prostu :b
Masz jeszcze jedne zdjęcie już z założonymi
RudY, te pierwsze to też upside-downy
A na tej Yamaszy nie widać tego za bardzo bo są osłony
Dobra to moje sa zwykle. Ale i tak mam nadzieje ze bd się dobrze sprawowaly wymienilem olej na twardy razem z uszczelniaczami wiec styka ;]
RudY, te pierwsze to też upside-downy :-P
Mi chodziło o to, że drugi rodzaj a nie fota :P
poprawiłem to tam już :D
Swieta swieta i kurwa po swietach:
Obecny stan bałsterixa
Przecież jeszcze sa święta I maluj go na moro a nie jakis syfiasty czerwony :564:
Danielson napisał:
Swieta swieta i kurczę pieczone po swietach:
Dzisiaj jest dopiero pierwszy dzień świąt :-D
A czemu Ty Buuzterka rozebrałeś na zimę? Chcesz żeby u zimno było? :-D
czeka na kuriera z silnikiem
A i do 18 stycznia czyli do moich feri dojda nowe części tj:
-klatka
-stelaz robiony do seryjnego stelazyka (taki sam jak ma panczo)
-Pozniej się skompletuje plastiki i pomaluje + crashe i dzida a w pon lagi z tarcza dojda
Daniel Ty mnie rozwalasz, dopiero dzisiaj się w sumie zaczęły święta
Dla mnie swieta sa tylko jak prezenty się dostaje reszte jebac XD juz tylko ojcu 150 wisze ide do babki moze sypnie kase bo muszę mieć kase jeszcze na stelaz i klate ;]
<tu był spam usunąłem go perfidnie
/ RudY >
P.S. Kupuje stelman od pikusia ;D