Skuter do max. 4000 zł

Kumpel chce kupić skuter do max 4000 zł i tu proszę was o propozycje. Najlepiej żeby był jak najmniej awaryjny. PS. Kumpel mieszka za miastem (drogi piaskowe - słaby stan) proszę żebyście to uwzględnili

Jeżeli tak to może niech rozejrzy się po enduro 50, 80/50?? Yamaha DT, Aprilia RX

miszczu707, jeśli skuter to za 4000zł masz od wyboru do koloru… Ja bym polecał yamahę aerox, peugeot speedfight, malaguti F-12, F15, aprilia sr… Dużo tego. Poszukaj na allegro…

SpeedRider napisał:

miszczu707, jeśli skuter to za 4000zł masz od wyboru do koloru... Ja bym polecał yamahę aerox, peugeot speedfight, malaguti F-12, F15, aprilia sr... Dużo tego. Poszukaj na allegro...

ale który jest najmniej awaryjny ? z racji ze kumpel mieszka po za miastem i tam sa duzo slabszej jakosci drogi to speedfight odpada (zawieszenie) dodam też że będzie to pierwszy skuter kumpla

Hmm… Na takie drogi to może Aprillia Rally? A tak no to Yamaha Aerox, albo Aprillia Sr 50 za taką kasą będą najlepsze. Pozdro

Niech bierze coś albo z grubymi oponami albo dużymi kołami;p ja polecam Aprilia Rally ew Srka i rox (koła 13cali)

Na szuter super sprawuje się Gilera Stalker lub Yamaha BWS, ale to jest za tanie jak na fundusze do wydania (4k), takie sprzęty kupujemy za 3k.

Marchles napisał:

Na szuter super sprawuje się Gilera Stalker lub Yamaha BWS, ale to jest za tanie jak na fundusze do wydania (4k), takie sprzęty kupujemy za 3k.

Takie sprzęty juz za 2k kupi. A na złe drogi polecam Yamaha DT Derbi Senta... a ze skuterów to te co powyżej i moze Peugeot Traker, Aerox ma tez dobre zawieszenie. Jeżeli mieszka na wsi skutera odradzam:P:

No nie wiem czy Stalkera 2005 rok bynajmniej w dobrym stanie za 2k kupić Hmm… :roll: Typowo na wieś to niech sobie WSKe kupi :sunglasses: Yamaha DT to kompromis moim zdaniem! Jeszcze gdyby trafił Ładny egzemplarz 125ccm, miód malina :mrgreen:

Wujek kupić stalker z 04r tyle ze plastiki połamane i bez wydechu:/: ale 300euro :stuck_out_tongue:

1.) Nie rób OT. 2.) Ale jeśli ktoś nie jeździ do niemczech to jak ma go ściągnąć? 3.) Jaką masz pewność ze przykładowo rama jest prosta, mechanika dobrać łADNA!

Tak na wstąpie to dzięki za warna…(bez komentarza) Kupiż w PL za 300euro :stuck_out_tongue: można się przejechac i się wszystko wie :stuck_out_tongue:

kondziopl3 napisał:

Tak na wstąpie to dzięki za warna..(bez komentarza)

Jak bez komentarza. Chyba wiesz za co dostałem!

kondziopl3 napisał:

Kupiż w PL za 300euro :-P można się przejechac i się wszystko wie :-P

W Polsce za euro kupować? :lol: :lol: :lol: :lol: Ciekawe jak oznajmisz po przejechaniu się czy jest krzywa rama, nie spawana :idea: tzw. skuterów rozszabrowanych to ja bym do ręki nie wziąć! Każdego decyzja. Ostatni raz upominam, albo pisz na temat albo w ogóle nie pisz bo chyba nie chcesz 3go warnaż :roll:

Na takie bezdroża to musi kupić coś z szeroką oponę i dość wysokim zawieszeniem czyli np. Peugeot trekker, Gilera Stalker lub typhoon lub ewentualnie tak jak mówicie jakieś enduro.

Polecam Gilere Stalker - sam jestem jej użytkownikiem - naprawde warto. a za reszte pieniazkow , ktore zostana z zakupu moze se kupić tłumik :stuck_out_tongue: