Witam. Chciałbym spytac się Was drodzy forumowicze- Jaki wybrać skuter, ażeby zmieścić się w 1200zł. ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
PS. Oczywiście sam też przeglądam oferty na allegro, ale nie znam się tak dobrze na skuterach jak Wy. Pozdrawiam po raz kolejny.
Kup sobie Rometa ogara 200 z silnikiem jawki.
I nie pisze tego dla jaj, poprostu za 700zł dorwiesz niezły sprzęt po remoncie silnika, a jak się coś popsuje to nie ma problemu z częściami i nie są zbyt drogie. Raczej bez sensu kupowałskuter za taką kase…
Ale ta Yamaha, do której podałem link nie jest w porzłdku? Znajomy za 900zł. kupić naprawdę dobrą Aprill?.
"
Dodano 2008-07-26 23:10
Witam!!
Do skutera posiadam tylko niemiecki brief,bez dowodu rejestracyjnego."
Nie wiem jak to wygląda ale nie będzie problem z rejestracją…?
Honda vision ? Qmpel ma z gazu na koło leciutka strasznie zrywna ![]()
Podly - No niestety koszt takiej rejestracji ( jeżeli w ogóle będzie mo?liwo?c ) Wynosi ok. 400zł.
Postrach - Nie wiesz, gdzie można szukac skuterk?w? ( oprócz allegro.pl )
Skuterów można szukać np. na otomoto.pl lub np. ścigacz.pl ![]()
Podly dobrze mówi- w?dki mu!
poza tym tam masz manuala, to jak się będzie przesiadaż na motor, to będzie łatwiej, no i manual daje większą przyjemno?? z jazdy ![]()
piaggio zip dobry skut jak znajdziesz za ta cenę to warto brać
Kup sobie to co chcesz i co ci się podoba i chuj ![]()
Mój kumpel kupić sobie za 1200zł neosa 2000rok.Tam gdzie mój kupel kupywałbyła jescze sr w starej budzie też za 1200. Warto pomyśleć ![]()
ja kupiłem za 320E skuta z silnikiem Minarelli, gaźnik Mikuni, na licencji Yamahy, tarcze na obu kołach, mieszalnik, auto ssanie, itp. koła 13", opony Pirelli 9prawie nowe) najwyższy sprotowy model (nówka 400PLN lekko/szt. tył), kufer ( u nas taki prawie 600PLN), el. rozrusznik i te bajery… w super stanie, zadbany
przebieg W momencie zakupu niecałe 6000km. Teraz mam już 9k. I tak niewiele jak na ten rocznik (96’). Ale za te 2k PLN pójdzie ;] jak możesz, to pogadaj z kimś, kto zwozi wozy z reichu. Oni takie skuty nawet za darmo czasem dostają do wozłw, żeby nie leżały im na placu!