Pomocy nie wiem juz co mam robic Mój Skuter 2t nie ma pełnych obrotów,pluje bezyna do filtra powietrza.Gaznik wogole nie reaguje na regolacje.Dodam ze wymieniłem juz nowe 2 gazniki uszczelki membrany,nowa membrane,kilka swiec i dalej nic to samo.Dodam gazu dosłownie z cm na manetce to jedzie 40 km/h i nie wiecej,gdy dam na pełen gaz to jak by miał odcinke zaołonu i w tym momencie pluje paliwem do filtra.kupilem go zatartego za pare gr.wymieniłem nowy cylinder kpl.i jezdze tak juz 400 km.Nie jest problemem to ze jedzie mi 40 km/h ale problem jest w tym ze pali mi dosłownie z 7 L na 100KM..Czy to moze juz łozyska poszly na wale i uszczelniacze???nie znam jego przebiegu faktycznego.Pompka podcisnieniowa dobrze podaje paliwo,filtr powietrza czysty.czy to moze byc moduł zablokowany i daje takie oznaki?zapłon tez nowy wstawiony...W skuterze 4t wszystko zrobie i dziala a do tego 2t to ja juz nie mam normalnie siły.Wkladam kase a to dalej nie chce chodzic tak jak powinno...prosze o pomoc nie wiem juz co mam zrobic....