Witaj SkuBany,powiedz jak najlepiej dojechać na Chorwację? Wybieramy się tam w przyszłym roku pięćdziesiątkami. Czy w tym kraju i mijanych nie potrzeba prawa jazdy itp? Jak z drogami?
Oj HugoBoss, ale z Ciebie niedowiarek..już od dawna powtarzam że na 50-tkę nie trzeba prawa jazdy.. Najlepsza trasa to kawałeczek przez Czechy, potem Słowację i Węgry.
Pietro napisał: Widać po wydatkach w Euro, że noclegów w Chorwacji nie miałeś dużo, może 2, albo 3.
Przecież w Chorwacji obowiązują kuny :-) Tam miałem najwięcej noclegów, bo w sumie sześć. Cztery na Węgrzech, jeden na Słowacji, jeden w Rumunii, dwa w Serbii, jeden w Czarnogórze.
Pietro napisał:Widać po wydatkach w Euro, że noclegów w Chorwacji nie miałeś dużo, może 2, albo 3.
Przecież w Chorwacji obowiązują kuny :-) Tam miałem najwięcej noclegów, bo w sumie sześć. Cztery na Węgrzech, jeden na Słowacji, jeden w Rumunii, dwa w Serbii, jeden w Czarnogórze.
Obowiązują kuny, ale za apartmani płaci się w EU. Sorki nie doliczyłem 580 Kun, czyli prawie 80 EU. To by się zgadzało ;)
Witam Skubany był moją inspiracja do wyjazdu do Chorwacji wrzesień 2013 ,Skuter Elystar 50 , Żadnych problemów góry jak góry 35 km /h i nic się nie grzało ! Strachy na Lachy do odwarznych świat należy ,50 to wyzwanie, wiec nie umniejszać i nie liczyć, tylko czytać zbierać wiedze i we świat . Pozdrawiam Skubanego .Mateusz
Chylę czoła za taką wyprawę. Zazdroszczę, chciałbym kiedyś się też tak wybrać, ale na razie nie ma możliwości. Warto też kiedyś pojechać na Nordkapp i to chyba będzie pierwsze co zrobię.
W najbliższą niedzielę ja razem z paroma osobami z G.M. lecimy z Warszawy w Bieszczady. Czy chiński Toros F16 z Reala da radę na 2000 km BEZ AWARII? O tym się przekonacie po powrocie.
Akurat ten model jest z dawnego salonu ZIPPa, który znajdował się przy Młodnickiej 52B Zgadza się, plastiki, rama, gaźnik, instalacja elektryczna, moduł zapłonowy
Miał być serial a chyba skończyło się na scenariuszu ! Czyżby głównemu reżyserowi pouciekali aktorzy ? Może kawałek teatru jednego aktora? same pytania , czekam na maleńką odpowiedz :)