SkuBany - skuter i Bałkany

HugoBoss napisał:

Witaj SkuBany,powiedz jak najlepiej dojechać na Chorwację? Wybieramy się tam w przyszłym roku pięćdziesiątkami. Czy w tym kraju i mijanych nie potrzeba prawa jazdy itp? Jak z drogami?

Oj HugoBoss, ale z Ciebie niedowiarek..już od dawna powtarzam że na 50-tkę nie trzeba prawa jazdy..
Najlepsza trasa to kawałeczek przez Czechy, potem Słowację i Węgry.

Pietro napisał:
Widać po wydatkach w Euro, że noclegów w Chorwacji nie miałeś dużo, może 2, albo 3.

Przecież w Chorwacji obowiązują kuny :-) Tam miałem najwięcej noclegów, bo w sumie sześć. Cztery na Węgrzech, jeden na Słowacji, jeden w Rumunii, dwa w Serbii, jeden w Czarnogórze.

SkuBany napisał:

Pietro napisał:Widać po wydatkach w Euro, że noclegów w Chorwacji nie miałeś dużo, może 2, albo 3.

Przecież w Chorwacji obowiązują kuny :-) Tam miałem najwięcej noclegów, bo w sumie sześć. Cztery na Węgrzech, jeden na Słowacji, jeden w Rumunii, dwa w Serbii, jeden w Czarnogórze.

Obowiązują kuny, ale za apartmani płaci się w EU. Sorki nie doliczyłem 580 Kun, czyli prawie 80 EU. To by się zgadzało ;)

Witam Skubany był moją inspiracja do wyjazdu do Chorwacji wrzesień 2013 ,Skuter Elystar 50 , Żadnych problemów góry jak góry 35 km /h i nic się nie grzało ! Strachy na Lachy do odwarznych świat należy ,50 to wyzwanie, wiec nie umniejszać i nie liczyć, tylko czytać zbierać wiedze i we świat . Pozdrawiam Skubanego .Mateusz

Chylę czoła za taką wyprawę. Zazdroszczę, chciałbym kiedyś się też tak wybrać, ale na razie nie ma możliwości. Warto też kiedyś pojechać na Nordkapp i to chyba będzie pierwsze co zrobię.

W najbliższą niedzielę ja razem z paroma osobami z G.M. lecimy z Warszawy w Bieszczady. Czy chiński Toros F16 z Reala da radę na 2000 km BEZ AWARII? O tym się przekonacie po powrocie.

W zasadzie z Reala to już mu chyba tylko plastiki zostały :):):)

Akurat ten model jest z dawnego salonu ZIPPa, który znajdował się przy Młodnickiej 52B Zgadza się, plastiki, rama, gaźnik, instalacja elektryczna, moduł zapłonowy

Kurde zapowiada się ciekawy serial.
Czy izdebski12 dojedzie na miejsce bez przeszkód, czy będzie pogoda, Czy on w ogóle wyjedzie na ten wyjazd.

Dojedzie, dojedzie... będzie najwyżej naprawiał w drodze :)

pogoda będzie a reszta to dupny znak zapytania he he

Miał być serial a chyba skończyło się na scenariuszu ! Czyżby głównemu reżyserowi pouciekali aktorzy ? Może kawałek teatru jednego aktora? same pytania , czekam na maleńką odpowiedz :)

Pewnie komuś toros sie posypał:D