Witam, ostatnio zauważyłem, że mamy sklep :D Zobaczyłem i myślę, żeby sobie zamówić kubek skuterowo.com. Moje pytanie brzmi: Co to jest to P&P? Tu jest przykład:
Kubek Skuterowo.com
Biały kubek z uchem sygnowany logo Skuterowo.com. Idealny do zimnych i gorących napojów. Pojemność 300 ml.
Przesyłka: Priorytet, Poczta Polska, Koperta zabezpieczająca.
Cena: 14.99 PLN
P&P: 7.50 PLN
Aha, chyba zajarzyłem :D P&P to jest pakowanie i przesyłka? Tak coś skojarzyłem :D
Przed wczoraj ten kubek był tańszy...
Cukier drożeje to i kubek też :lol:
madi napisał:
Cukier drożeje to i kubek też :lol:
Akurat cukru nie używam, a słodzenie np. kawy uważam za profanację, tak samo jak dodawanie soku do piwa...
Kubek z napisem skuterowo, to też nie artykuł pierwszej potrzeby i może sobie drożeć, nawet co drugi dzień.. ;)
Wczoraj dopiero wdrożyliśmy sklep, stąd to zamieszanie z cenami. Teraz już widnieją docelowe.
P&P to pakowanie i przesyłka, dokładnie.
Uwaga, podajemy tajny kod na zakupy w Sklepie Skuterowo.com: 1548530. Uprawnia on do zakupów z 10% rabatem. Ważny tylko do końca dnia!
Mam pytanko, bo tam miałem sobie zamawiać stickery, bo chciałem jeszcze sobie nakleić ;D Tylko tak, bo chciałem zamówić to i smycz, tyle, że jak dodaje to i to do koszyka, to przesyłka jest liczona 2 razy. Ja chciałbym, żeby to zostało za jednym razem wysłane. Stąd pytanie, czy za wysyłkę płaci się osobno, za każdy przedmiot, czy wysyłka jest jedna?