ŚGM - 8 Czerwca - spotkanie grupowe/grill

W dniu 08.czerwca odbędzie się spotkanie grupy celem omówienia działań na najbliższy czas, oraz podjęcia kroków w sprawie nadchodzącej akcji MOTOKSIĄŻKA.
Bardzo prosimy o poważne podejście do sprawy. Frekwencja obecności najlepiej 100%. Jak komuś nie pasuje godzina to proszę o info dostosujemy jak zwykle. Sprawy naprawdę pilne i priorytetowe.

Wszystkich nie zrzeszonych a zainteresowanych zapraszamy na wspólny grill i rozmowy. Przyjedź, zobacz, zapisz się do grupy.
Zapraszamy serdecznie.

Godzina spotkania: 16.00 Miejsce spotkania: Grillowisko w Chorzowie :) Kto nie wie gdzie to proszę pytać w tym temacie.

Przypominamy miejsce spotkania http://goo.gl/maps/u3r3p

Podkreślam że mamy wiele do omówieni i proszę wszystkich o przybycie.

stawię się na wezwanie

I taka postawa mi się podoba :)

Moja postawa będzie nieodpowiednia :(( Nie będzie mnie....

ja bede

Bede bede :-D

Artur dlaczego? Praca?

dzokej napisał:

Artur dlaczego? Praca?

Tak, już wspominałem, że czerwiec mam "zapracowany"... Ale duchem będę z wami.

Szkoda ale może coś się wydarzy i będziesz mógł być z nami :))

ja bede 90%

Świetnie Andrzej

W woli przypomnienia nie zapomnieć o spotkaniu 08 czerwca godzina 16:00
Jak zwykle spotykamy się w Chorzowie. Będą nowe twarze :)

dzokej napisał:

Będą nowe twarze :)

Niewiasty ?

Ja dopiero wpadne po 20 ;/ Od 8 do 14,50 szkola a od 15 do 20 praca..

Dziadek nie niewiasty :) ostry spoko :) będziemy czekać

tak panowie jutro 8 i nawet pogoda się poprawia a mnie choróbska rozłożyło , jeżeli do jutra nie zjadę to wpadnę pozarażać innych

Mnie złapało jak wracałem z Koszęcina w nocy ale już jest ok :) paczka scorbolamidu i słoik syropu z cebuli robią cuda :)))

a tak z innej beczki to mogę na czas nie dolecieć , jak na złość pracuję jutro i rzekomo ma mnie puścić o 15 tyle że to w Dąbrowie Górniczej - jak skończę to dojadę - o ile będziecie na Chorzowskim grillowisku .