Siema!
Jużniedługo będą zmieniał moto , najbardziej w oko wpadła mi senda SM .
Upatrzyłem sobie konkretnie ten egzemplarz : http://allegro.pl/item422840196_piekne_derbi_senda_sm_2002.html
I w związku z tym mam kilka pytań :
Czy warto wydać te 3800 zł na niż ?
Jak to jest z nimi czy są awaryjne ? Bo mój starszy mówi, że egzemplarz który ma przejechane 14000 km nadaje się do remontu . A ja się z nim sprzeczam , chociażwiem że zależy jak kto dba . Ale jak będą o niego dbał i kupić zadbany model to ile mi wytrzyma bez remontu ??
I czy nie będzie dla mnie za mała obecnie mam 183 cm wzrostu a myślę że będą niż jeździć aż do prawka więc w trakcie jej posiadania mogę mieć nawet 190 cm .
Proszę o odpowiedzi !
Z góry dzięki i pozdrawiam !
Sendy nie mam ale naczytałem się o nich sporo więc spróbują ci pomóc:
Aukcja wygasąa więc nie wiadomo czy się opłaca wydać czy nie
Sendy same w sobie nie są awaryjne … Jedynie niektórzy skar?? się na elektryke ale to nic wielkiego
M?wiono że senda może przejechać niezże dziesiętki tysięcy kilometr?w bez większych napraw więc jeśli nie była katowana to good
Za mała na pewno nie będzie … Nawet powiem w sam raz ; )
Rudyg napisał:
Aukcja wygasąa więc nie wiadomo czy się opłaca wydać czy nie :P
kurde rzeczywiście ale użytkownik wystawić jeszcze raz ;) :
http://allegro.pl/item423138455_piekne_derbi_senda_sm_2002.html
więc warto czy nie ;) ?
hym… cena jest dobra jeśli jest 14,000 przelecane …
tylko jest jedno ale: na 4-tym zdjęciu widać że jest coś z siedzeniem ( lewy g?rny r?g )
mnie tam to nie przeszkadza to uszkodzenie siedzenie zabardzo .
A jak to jest wersja z 2 tarczami to ona ma chyba też amortyzator gazowy czy coś takiego słyszałeś o tym ?? I tam widać pod siedzeniem że ma taką butle na 3 zdjęciu …
A tak wracając do tematu to dzięki za pomoc i masz ‘pomógł’ ode mnie .
Tzn. nie wiem ile ona ma przejechane . O tych 14 000 mówiłem tak ogólnie bo wczoraj oglądałem DT które już było sprzedane i ono miała 14 000 .
No tylko wiesz ja zawsze mówię tak że jak jest jedna rzecz uszkodzona to może był też inna … ale raczej siedzenie to tam nic
no właśnie też zwrócięem na niego uwagą : ) I dziwi mnie to że ma 2 tarcze no i ten amor a jest to zwykłe SM a nie zn?w jakaś nowa wersja : P
No dzięki Pierwsze pomógł yehaa
Aha … no i pamiętaj: “Je?dzisz przebiegiem a nie rocznikiem” …
Ja bym sobie z tą sendł daćspokuj. 14 tył to już jest troszkę…
Patrz na silnik, jak jest zaje?dzony nawet z zewnątrz, kolo nawet nie umy? motoru…
Co do send, sendy nie są awaryjne, chociażuwazam ze najslabsza jest w nich elektryka ( nie mam z tym problemów ).
M?wi się , że lupiej kupić yamahe dt, ale czy takie propozycje są rozsądne 1990 - 2.5 tys.
1993 4,5 tys. <---- można takie aukcje na allegro spotkaż.
Ja og?lni mówię - bierz sende
[ Dodano: 2008-08-22, 08:18 ]
bierz sende, ale nie tą z ogłoszenia