Jakie są "ścigacze" 50ccm godne uwagi??
Myślałem nad:
- Aprilia rs 50
- Yamaha TZR 50
- Rieju RS2 Matrix 50
- Peugeot XR6
- Peugeot XR7
Jakie są ich zalety/ wady?
Jakie są "ścigacze" 50ccm godne uwagi??
Myślałem nad:
- Aprilia rs 50
- Yamaha TZR 50
- Rieju RS2 Matrix 50
- Peugeot XR6
- Peugeot XR7
Jakie są ich zalety/ wady?
Te same silniki więc patrz na wygląd.
Ej a nie myślałeś może nad jakimś 4t ?
Jak zauważyłeś autor celuje w 2t więc nie ma sensu polecać słabszych 4t bo można się tylko z mocą rozczarować...
sylwek62 napisał:
Jak zauważyłeś autor celuje w 2t więc nie ma sensu polecać słabszych 4t bo można się tylko z mocą rozczarować...
Nikt nikomu nie poleca słabszych 4T. martin1996a tylko pyta się autora tematu czy myślał nad czymś z silnikiem 4T, zapewne chce poznać jego zdanie na ten temat.
Do Łukasz Leś... pomyśl jeszcze nad Derbi GTR. Chcesz wybrać z nich coś dla siebie? Szukasz motoroweru na następny sezon?
Nie poleca ale wspomina i zawraca głowę. Spokojnie nie bulwersuj się... Ktoś chce mieć mocną 50 to niech ma. 50 w 4t szybko mu się znudzi...
Tak, szukam na następny sezon. Co oznacza "Replica" przy Derbi ??
Wydaje mi się że chodzi o malowanie...
A różni się osiągami?? Chodzi mi o Derbi w porównaniu do moto z pierwszego postu.
Nie, raczej tylko inne malowanie...
Czyli przy wyborze w/w modeli kierować się tylko wyglądem/upodobaniami??
Tak i oczywiście stanem :)
Wybierz taki ze wskaźnikiem poziomu paliwa :P
Wybierz taki z łysą oponą. Będzie dobrze trzymał się drogi:))))
Kristop napisał:
Wybierz taki z łysą oponą. Będzie dobrze trzymał się drogi:))))
Nie co chcesz udowodnić tym postem. Zazdrościsz koledze że może wybierać z markowych sprzętów ?
Nie zazdroszcze. Kolega ma na sprzedaż TZR z 2013r za 8tyś. i zastanawiam się nad kupnem, tylko nie kalkuluje mi się wydawać 8tys na 2 lata jazdy.sylwek62 napisał:
Kristop napisał:
Wybierz taki z łysą oponą. Będzie dobrze trzymał się drogi:))))Nie co chcesz udowodnić tym postem. Zazdrościsz koledze że może wybierać z markowych sprzętów ?