co wybrać stage 6 sport czy metrakit hand made ?? co polecacie mam katane i tłumik hebo top performacne czy jakostak się to pisze;p … tylko ze jest z ucieta koncowka i będzie trzeba go zmienić ale spox proszę mi doradzic który lepszy s6 czy mk
zależy jak jeździsz i co wolisz…
no ja bym chcial zajebiste przyspieszenie v-max no zeby byl mocny i zapier’dalał
to tylko metrakit hand made 70ccm.
ok to dzieki takiej odpowidzi się spodziewalem :d i jeszcze raz thx zamykamy;p
[ Dodano: 12-08-2009, 21:04 ]
[hide:915dbb5e3e][/hide:915dbb5e3e]
[ Dodano: 12-08-2009, 21:04 ]
[hide:915dbb5e3e][/hide:915dbb5e3e]
jeśli chcesz zapierdalać to lepiej s6 bo jest aluminiowy jest mocniejszy wiec v-max bd większy, a przyśpieszenie idzie sobie ustawić
i jeszcze alu ma lepsze chlodzenie ja bym bral s6
Polecam jak najbardziej s6 dopiro co dotarłem kręci niesamowite obroty a co z tym idzie ??? przyspieszenie xD
Norvid, widać jak się znasz i polecasz to co masz sam xd
stage6 mocniejszy znacznie od metrakita ale trzeba uważać żeby go nie zatrzeć bo wtedy cylek>kosz a z metrakitem można zawsze coś zrobić (szlif+tłok)
hehhehe to juz nieiwem sam s6 czy mk hm no bo mk hm ma plus bo szlif można zrobić jak by się zatarł a s6 to alu i szlifa się nieda ale s6 ma tez plusa bo mowize ze mocny … to juz niewiem;p najlepiej to oby dwa by bylo kupić;p
ale s6 jest trudniej zadrzeć bo się tak nie przegrzeje
bierz s6 lepszy od mk
to dobra ile km się dociera tego s6 i z jakim speedem można atac w trakcie docierania;p? no i ijaki tłumik by byl najlepszy do tego mose tecnigas rs 70?
[ Dodano: 13-08-2009, 14:02 ]
sory za te “byki” lae nietrafia mi się w klawiake xd;p
Ja “docierałem” 250 km jeżdziłem średnio od 30 km/h do 50 km/h a co około 20 km przycisnołem mu do 75 xD
i jakeigo masz teraz v-maxaż i jaki sqter maszł
Keeway Fosus v-max wynosi 75 km/h realnych bo mam modół blokowany do 9 tys i mi odcina zapłon , też po tym widać jakie cylinder kręci obroty …
kamil102 napisał:
Keeway Fosus v-max wynosi 75 km/h realnych
Coś brałeś??
W keewayach moduły są do 10.5tyś obr!! Mój seryjny wykręcał ponad 9tyś
No nie wiem mi na s6 sp już przy takiej prędkości odcina zapłon …
ale wkręcałeś łagodnie czy gwałtownie?? spróbuj delikatnie
Delikatnie ??? Próbowałem z górki jedzie szybciej ale na prostej nie daje efektu … jade po prostej mam przekręcone pół manetki a jak wcisne więcej to odcina … ;/